Δεν ζηλεύουν όλα τα ζώδια στον ίδιο βαθμό, κάποια χάνουν το μέτρο. Είναι τόσο ζηλιάρικα που σε κάνουν να τρελαίνεσαι. Ας δούμε λοιπόν τα τρία πιο ζηλιάρικα ζώδια:

Ο Σκορπιός είναι ο πιο ζηλιάρης του ζωδιακού κύκλου και με διαφορά. Έχει έντονες εκδηλώσεις κτητικότητας, μανίας μη χάσει αυτό που του... ανήκει. Προσπαθεί συνέχεια να κατέχει τον σύντροφό του μέχρις ότου έκεινος να μην αντέχει άλλο και να φύγει. Δεν είναι όλοι οι Σκορπιοί από τη φύση τους ζηλιάρηδες γιατί εξαρτάται και τι ωροσκόπο έχουν. Οι Σκορπίοι ζηλεύουν όταν δεν έχουν την αίσθηση ότι το άλλο άτομο είναι δεδομένο. Αν ο σύντροφός τους έχει καριέρα, περνάει καλά μόνος και δεν τους έχουν ιδιαίτερη ανάγκη, δε μπορούν να το διαχειριστούν. Η ζήλια τους θα εκδηλωθεί είτε με πολλά και ένονα ξεσπάσματα θυμού, είτε με πλήρη απουσία και αποστασιοποίηση.

Οι Καρκίνοι είναι τόσο ευαίσθητοι και εμπιστεύονται τόσο δύσκολα, που η ζήλια για αυτούς είναι κάτι το καθημερινό. Η ζήλια τους πηγάζει από την ανασφάλεια είτε ότι δεν είναι... αρκετοί, είτε ότι θα τους... απορρίψουν με αποτέλεσμα να φοβούνται. Το ζώδιο αυτό είναι επαγγελματίας στο να κρύβει τη ζήλια του, γιατί ξέρει πως έτσι δε θα εκτεθεί ούτε θα φανεί δεδομένος στα μάτια του συντρόφου του. Δε θα δημιουργήσει εντάσεις εκτός αν φτάσει στα όριά του. Και πραγματικά κανείς δε θέλει να δει τον Καρκίνο να νευριάζει. Θα κάνει ολόκληρο show με χειριστικό δράμα και θα πετάει πληροφορίες που είχε ακούσει την τάδε ημέρα τον τάδε μήνα. Έχει τέλεια μνήμη και τη χρησιμοποιεί συνέχεια για να βγει από πάνω σε συζήτηση που έχει να κάνει με τη ζήλια και όχι μόνο.

Ο Ιχθύς ζηλεύει αρκετά αλλά το δείχνει κατά διαστήματα και με ξεσπάσματα επειδή φοβάται πως θα του συμβεί αυτό το οποίο ο ίδιος κάνει ήδη στον σύντροφό του. Δεν απατάει γενικά αλλά θα το κάνει όταν δεν έχει την επιβεβαίωση που χρεριάζεται και γεμίζει ανασφάλειες από τη σχέση του. Αυτό τον κάνει να φοβάται μην τον απατήσουν οπότε το κάνει εκείνος νωρίτερα σε περίπτωση που θα γινόταν. Ο Ιχθύς πιθανόν να κλάψει κατά τη διάρκεια μίας σκηνής ζηλοτυπίας που θα προκαλέσει. Θα κλάψει γιατί νιώθει και άβολα με τον ίδιο του τον εαυτό αλλά και γιατί... έπεσε στα μάτια του άλλου. Ένα μεγάλο αρνητικό, είναι ότι ζηλεύει το παραμικρό ακόμα και αν είναι το πιο ασήμαντο πράγμα. Επίσης συχνά κάνει σενάρια ότι τον απατούν, ενώ ο άλλος μπορεί απλά να κάνει μπάνιο, να τρώει κλπ.

Η φαντασία μου τα φταίει...

Κατά τα λοιπά το σημερινό πλανητικό σκηνικό (τετράγωνο Αφροδίτης στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, αλλά και με την Σελήνη στους Διδύμους) ενδέχεται να δημιουργήσει ψευδαισθήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, επηρεάζοντας κυρίως τους μεταβλητούς.

Τοξότες, Ιχθύες, Δίδυμοι και Παρθένοι ίσως κατεβείτε με άγαρμπο τρόπο από το ροζ συννεφάκι σας, καθώς βλέπετε ότι -παρά την εξυπνάδα σας- είναι πολύ εύκολο να την πατήσετε με ένα πρόσωπο που σας γέμιζε με ωραία λόγια ή να πιαστείτε στην παγίδα που στήνατε εσείς.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχετε υψηλές προσδοκίες και καλά κάνετε, όμως προσπαθήστε να μην χάνετε την επαφή με την πραγματικότητα, αποδεχόμενοι ότι παραμένει κάτι άπιαστο το ιδανικό και τέλειο!