Μία μέρα πριν από την Πανσέληνο του Νοεμβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου, η Σελήνη περνάει επίσης στον Ταύρο και καθώς συναντά τον Ουρανό φέρνει… νεύρα, επηρεάζοντας άμεσα τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού, δηλαδή, Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

Η νευρικότητα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να προκαλέσει… προκλητικές αντιδράσεις, που θα έχουν αρνητικές επιπτώσεις σε σημαντικά επαγγελματικά, προσωπικά ή οικογενειακά ζητήματα. Έτσι ή αλλιώς κυριαρχεί η ανάγκη να τακτοποιήσουμε οικονομικά θέματα, αλλά κάποια ξαφνικά έξοδα ή αλλαγές στις υπάρχουσες συνθήκες μπορεί να μας προβληματίσουν.

Ευτυχώς ο Ερμής στην αναδρομή του στον Σκορπιό, συναντά τον Ήλιο στο ίδιο ζώδιο, κάνοντάς μας πιο εξωστρεφείς, με διάθεση να συζητήσουμε το οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί στην προσπάθειά μας να το επιλύσουμε, επικοινωνώντας τις ιδέες μας, οι οποίες θα βρουν πρόθυμους ακροατές. Βέβαια η υλοποίηση των ιδεών μας είναι ένα άλλο ζήτημα, ωστόσο το κύριο είναι ότι μπορεί να γίνει η αρχή!

Περισσότερο επηρεάζονται (ποιοι άλλοι;) οι Σκορπιοί, οι οποίοι δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε την δυνατότητα καλύτερης επικοινωνίας που σας δίνετε προκειμένου να προωθήσετε τις απόψεις και να διαφημίσετε τα ταλέντα σας. Αν καταφέρετε να ελέγξτε την τάση απολυτότητας που σας διακρίνει, θα είστε από τους μεγάλους κερδισμένους της ημέρας.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι θέματα επαγγελματικά, οικογενειακά ή προσωπικά θα βρεθούν στο επίκεντρο. Προσπαθήστε να τα επιλύσετε, αποφεύγοντας τα βιαστικά συμπεράσματα και τις ανακοινώσεις…

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι αν από καιρό σκέφτεστε να ζητήσετε παραπάνω χρήματα ή περιμένετε να σας επιστραφούν, τολμήστε το καθώς οι πλανητικές όψεις σας ευνοούν σχετικά.

Στο επίκεντρο της Πανσελήνου

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού θα βρεθούν στο επίκεντρο και του αυριανού ολόγιομου φεγγαριού, που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Ταύρου. Η Πανσέληνος του Νοεμβρίου, που γίνεται στις 12/11, 15:33 μμ, στις 17° 51’ του Ταύρου, είναι όπως έχουμε ξαναγράψει κατά βάση μια ευνοϊκή Πανσέληνος. Παρά τον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που μπορούν να μας δημιουργήσουν έντονες ανασφάλειες, όσον αφορά στα συναισθήματα και τα κεκτημένα μας και να γίνουμε υπερβολικά κτητικοί ή και ζηλιάρηδες, προκαλώντας ένταση στις σχέσεις μας, αν είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση των υποθέσεών μας όλα θα γίνουν.

Πρόκειται για μία ενδυναμωτική Πανσέληνο, η οποία καθώς ενεργοποιεί και την μεγαλύτερη πλανητική όψη του 2019 το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα, μας εξοπλίζει με ενέργεια και τύχη, μας βοηθά σε πρακτικό επίπεδο και μας δίνει την δυναμική να δημιουργήσουμε προοπτικές για να βελτιώσουμε τη ζωή μας αλλά και για να πραγματοποιήσουμε κάποιο όνειρό μας. Δεν έχουμε παρά να αδράξουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.