Το απόλυτο σοκ βίωσαν οι περαστικοί στην πλατεία Ελευθερίας της Κοζάνης, όταν ξαφνικά αντίκρισαν την άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο νεαρών.

Συγκεκριμένα, δύο νεαροί πιάστηκαν ξαφνικά στα χέρια, με τον καυγά να αγριεύει όταν ο ένας επιτέθηκε στον άλλον με σπασμένο μπουκάλι μπύρας.

Επίθεση με σπασμένο μπουκάλι μπύρας

Παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι, προς στιγμήν, που οδήγησαν τους δύο άντρες, ηλικίας 22 και 25 χρονών, στην άγρια συμπλοκή.

Ωστόσο, μετά τις κλωτσιές και τις γροθιές, ο καυγάς κορυφώθηκε με τον νεαρότερο να επιτίθεται με σπασμένο μπουκάλι μπύρας και τον 25χρονο, να γλιτώνει στο «παρά πέντε» το χτύπημα στην καρωτίδα του, σκύβοντας.

Ο 25χρονος που τραυματίστηκε στο σαγόνι, μεταφέρθηκε άμεσα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο, όπου έγινε η συρραφή του τραύματός του.

Στον εισαγγελέα ο 22χρονος

Ο 22χρονος αμέσως μετά την άγρια συμπλοκή, τράπηκε σε φυγή, όμως εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.Α.Σ., οι οποίοι αφού τον ακινητοποίησαν, τον οδήγησαν στην Ασφάλεια.

Εις βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.