Σχεδόν με το που ανοίξατε τα μάτια σας αρχίσατε να ασχολείστε με εκκρεμότητες της καθημερινότητας κι άλλα  ζητήματα, που πρέπει να επιλυθούν; Η Σελήνη από το ζώδιο της πρακτικότητας και της λογικής, την Παρθένο, μας καλεί να διαχειριστούμε ότι μας αγχώνει και δεν σηκώνει αναβολή, ώστε να το σβήσουμε από τη λίστα μας.

Παράλληλα, δεδομένου ότι η Σελήνη κάνει αντίθεση με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς, το μυαλό μας… αποπροσανατολίζεται, οι σκέψεις μας τρέχουν και η φαντασία μας… αφηνιάζει, καθώς  καρδιά παίρνει τη σκυτάλη και μας δημιουργεί διλήμματα. Αν δεν  έχουμε ξεκαθαρίσει τι είναι αυτό που θέλουμε, κι αυτό που μας γεμίζει καλό είναι να ελέγξουμε τυχόν παρορμητισμό που μπορεί να οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και λάθη.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες ίσως να βρεθείτε σε δίλημμα. Αποφασίστε με γνώμονα, όχι μόνο το τι χρειάζεστε, αλλά και το τι επιθυμείτε.

Λέοντες και Υδροχόοι συνυπολογίστε και το προσωπικό σας όφελος σε κάθε οικονομική σας κίνηση. Εξ αιτίας των συναισθημάτων σας μην αλλοιώνετε την κρίση σας.

Ποιους ευνοεί η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό

Έτσι ή αλλιώς το επόμενο διάστημα υπάρχουν τα… αστρικά περιθώρια για να ξεκινήσουμε κάτι καινούργιο που έχει πολλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά και να επιδιώξουμε μια νέα σταθερότητα στα επαγγελματικά και τα οικονομικά μας, τομείς που υπάγονται στην δικαιοδοσία του Σκορπιού, στου οποίου το ζώδιο διαμορφώνεται η Νέα Σελήνη στις 28 Οκτωβρίου.

Η Νέα Σελήνη μας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς και κοινωνικούς και μας επιτρέπει να εκμυστηρευτούμε τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας, κάτι που θα βελτιώσει τις κοντινές μας σχέσεις μας, αφού μπορεί να δημιουργήσει μια νέα σχέση εμπιστοσύνης με το σύντροφό μας και να ενισχύσει τις βάσεις τους. Εξαιρετικές προοπτικές αναμένονται και στους νέους δεσμούς που θα δημιουργηθούν το ερχόμενο δεκαπενθήμερο.

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη Νέα Σελήνη είναι αυτά του νερού, δηλαδή ΚαρκίνοιΣκορπιοί και Ιχθείς καθώς και της Γης, τουτέστιν ΤαύροιΠαρθένοι και Αιγόκεροι.

Ειδικά ο Σκορπιός που έχει και τα γενέθλιά του αυτή την περίοδο με την αρωγή της Νέας Σελήνης θα επιτύχει τις καλύτερες εξελίξεις σε όλα τα θέματα που τον απασχολούν, και κυρίως στα επαγγελματικά και στα προσωπικά.