Ο Ήλιος περνάει στον Σκορπιό το βράδυ της Τετάρτης, σηματοδοτώντας και την έναρξη των γενεθλίων του ζωδίου στο οποίο και θα παραμείνει έως και τις 22/11. Με αυτή την όψη, μότο μας γίνεται η φράση… ο επιμένων νικά, σε πείσμα εμποδίων, συγκυριών κ.ο.κ. Παράλληλα σχεδόν αυτόματα αυξάνεται η θέληση και η αποφασιστικότητά μας στην εκάστοτε προσπάθεια που κάνουμε για να αποκτήσουμε ότι έχουμε σχεδιάσει ή επιθυμούμε πολύ.

Λειτουργώντας προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουμε πιο μεθοδικοί και οργανωτικοί, θα ερευνήσουμε σε βάθος ότι απαιτείται, θα αξιοποιήσουμε τις συγκυρίες, θα αφιερώσουμε χρόνο κι όχι μόνο στις επιδιώξεις μας, χωρίς να πτοηθούμε από τυχόν εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν, θα επιμείνουμε μέχρι τέλους, προκειμένου να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας.

Η ισχύς, η ανθεκτικότητα, αλλά και η οξυδέρκεια θα βοηθήσουν το σκοπό μας. Βοηθητικά θα λειτουργήσει και  το ένστικτό μας. Αν ταυτόχρονα διατηρήσουμε την αντικειμενικότητά μας δεδομένου ότι τα πάθη και η απολυτότητα, που διακρίνει το συγκεκριμένο ζώδιο, μπορεί να λειτουργήσουν… ανασταλτικά, δεν θα χάσουμε.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Σκορπιοί, οι οποίοι αναγεννιέστε από τις στάχτες σας  όταν οι άλλοι… παραδίδονται. Αξιοποιήστε την δύναμη και την ισχυρή σας θέληση, αποφύγετε την τάση να τα βλέπετε όλα σε τόνους άσπρου ή μαύρου, ελέγξτε τα πάθη σας και θα αποζημιωθείτε.

Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε είναι πολλές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά μέσα από αυτές θα αναδειχθείτε και θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε αυτά που σχεδιάζετε. Έχετε ανοιχτές τις κεραίες σας.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι μπορείτε να ικανοποιήσετε βαθύτερες επιθυμίες σας σε προσωπικό κι οικονομικό επίπεδο. Το θέμα είναι τι μέσα θα χρησιμοποιήσετε!