Η παρουσία της Αφροδίτης και του Ερµή στο ζώδιο του Σκορπιού σφραγίζει το πλανητικό σκηνικό κι αυτή την εβδοµάδα δηµιουργώντας συνθήκες προόδου, αλλά και βελτίωσης των σχέσεων. Εδικά σήμερα Δευτέρα καθώς η Αφροδίτη στον Σκορπιό κάνει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς βγάζει στην επιφάνεια τα πιο ευγενικά στοιχεία μας ενώ κυριαρχεί η ανιδιοτελή αγάπη. Καλόπιστοι μέχρι… αφελείας κι ονειροπόλοι, δεν αποκλείεται να έχουμε αυταπάτες, να ονειροβατούμε, ωστόσο, εφόσον δεν βλάπτουμε κάποιον, τουλάχιστον ας το απολαύσουμε!

Περισσότερο επηρεάζονται Σκορπιοί και Ιχθύες οι οποίοι ονειρεύεστε… ακόμα και με τα μάτια ανοιχτά. Αν πιστεύετε στα θαύματα ίσως βιώσετε και κάποιο.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες όσο επιλέγετε να βλέπετε μόνο αυτό που σας βολεύει και δεν είστε αντικειμενικοί θα δημιουργούνται προβλήματα. Αλλάξτε… ρότα.

Κριοί και Ζυγοί κάποια όνειρά σας φαίνεται να λαμβάνουν σάρκα κι οστά. Από εσάς εξαρτάται η συνέχεια.

Έτσι ή αλλιώς επιλύστε οικονομικές εκκρεμότητες, τακτοποιήστε επαγγελματικά ζητήματα που σας αγχώνουν και οργανώστε όσο μπορείτε καλύτερα την καθημερινότητά σας, δεδομένου ότι στο θετικό πλανητικό σκηνικό, που διαθέτει μαγεία και ρομαντισμό, προστίθεται το βράδυ η Σελήνη, που περνάει στο Λέοντα εντείνοντας την διάθεση για διασκέδαση και καλοπέραση.

Τι φέρνει ο Ήλιος στον Σκορπιό

Η εβδομάδα που διάγουμε, δεδομένης και της μετακίνησης του Ήλιου στον Σκορπιό από την Τετάρτη 23/10 προσφέρεται για πάσης φύσεως οικονομικές τακτοποιήσεις (ρυθμίσεις κ.ο.κ.) αλλά και συζητήσεις με εταίρους που μπορεί να αποβούν εξαιρετικά διαφωτιστικές. Παράλληλα μπορούν να ολοκληρωθούν με επιτυχία συμφωνίες που θα έχουν κερδοφόρο χαρακτήρα.

Εννοείται πως το ίδιο διάστημα ο έρωτας παίζει πρωταρχικό ρόλο κι επιδιώκουμε τη βαθύτερη ένωση με το άλλο μας μισό. Γενικότερα θα εστιάζουμε στην ουσία, κάτι που μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο τις σχέσεις μας, αναβαθμίζοντάς τες, εφ’ όσον βέβαια καταφέρουν να ανταποκριθούν στις αυξημένες και φορτισμένες με ένταση απαιτήσεις που χαρακτηρίζουν αυτό το διάστημα.

Περισσότερο επηρεάζονται  οι  Σκορπιοί οι οποίοι θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε τη σφραγίδα σας στις εξελίξεις το επόμενο διάστημα σε προσωπικά κι όχι μόνο. Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι Ταύροι, Λέοντες κι Υδροχόοι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και στα επαγγελματικά σας. Ζυγοί και τους Κριοί θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα, ενώ Καρκίνοι και Αιγόκεροι ερωτικά!