Μπορεί η νέα εβδομάδα να είναι ακόμη στην αρχή της, ωστόσο η καλοκαιρία, που συνεχίζεται, σε συνδυασμό με το πλανητικό σκηνικό της Τρίτης (Σελήνη στους Διδύμους και τρίγωνο Ερμή από τον Σκορπιό με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς), ανεβάζουν το κέφι μας στα ύψη όπως και τη διάθεσή μας για επαφές, γνωριμίες και βολτίτσες! Ειδικά αν είμαστε πύρινο ή αέρινο ζώδιο ή έχουμε τέτοιο ωροσκόπο δεν κρατιόμαστε μέσα με τίποτα!

Δεν έχουμε λοιπόν παρά να αδράξουμε την ευκαιρία, που θα μας δοθεί προκειμένου να ξεφύγουμε από τα πιεστικά θέματα της καθημερινότητας και να ξεχαστούμε για λίγο. Παράλληλα αυξημένη θα είναι η φαντασία, η ονειροπόληση και η αφηρημάδα, αλλά και η έμπνευση. Απλά επειδή δεν αποκλείεται να εκπέμπουμε σε τελείως άλλο μήκος κύματος από συνεργάτες κ.ο.κ. προσέξτε λίγο κατά τις επαφές σας στη δουλειά για να αποφύγετε παρεξηγήσεις λόγω έλλειψης συνεννόησης και κατανόησης.

Φυσικά περισσότερο επηρεάζονται (ποιοι άλλοι;) οι Ιχθύες, οι οποίοι είστε στα καλύτερά σας και θα περάσετε όμορφες στιγμές με τους φίλους σας, αλλά θα  μάθετε και ευχάριστα νέα. Ακούστε και την αυξημένη διαίσθησή σας, σε τυχόν αποφάσεις, που θα κληθείτε να λάβετε, και δεν θα χάσετε.

Ταύροι, Λέοντες, Υδροχόοι, Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες παρεξηγήσεις και διαψεύσεις είναι στο μενού, γι’ αυτό έχετε το νου σας, και κυρίως μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα για ανθρώπους και καταστάσεις.

Ποιος είναι ο ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου

Όσο για το ποιος είναι ο μεγαλύτερος ονειροπόλος του ζωδιακού κύκλου; Φυσικά είναι ο Ιχθύς, που διακατέχεται μόνιμα από την ανάγκη διαφυγής από την πραγματικότητα. Δεν σταματά ούτε στιγμή να ονειρεύεται, προπάντων όμως συνεχίζει να ακολουθεί το όνειρο, ακόμα και αν συναντά εμπόδια στο δρόμο του! Παράλληλα καθώς διαθέτει και πλούσια φαντασία, βρίσκει με ευκολία τρόπους να προχωρά πάντα δημιουργικά στη ζωή του!