Η VW δίνει μια πρώτη γεύση από το νέο Golf, που αναμένεται να αποκαλυφθεί σε δύο εβδομάδες ακριβώς, στις 24 Οκτωβρίου . Το best seller της γερμανικής φίρμας αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις, τόσο με το τεχνολογικό του υπόβαθρο, όσο και με την διευρυμένη γκάμα κινητήρων, με υβριδικές και ηλεκτρικές προτάσεις κάτω από το καπό.

Το νέο VW Golf θα φέρει ένα πλήρως επανασχεδιασμένο ταμπλό, με ψηφιοποιημένο περιβάλλον, ενώ, ακόμη πιο μεγάλη σε δυνατότητες διαχείρισης, ενημέρωσης και διαστάσεις θα προσφέρει η οθόνη που θα φιλοξενεί και το σύστημα πολυμέσων.

Η γκάμα κινητήρων περιλαμβάνει τις γνώριμες εκδόσεις από τα 1.000 κυβικά για τα μοτέρ βενζίνης ενώ απ τα 1.500 τα μοτέρ πετρελαίου. Σε συνδυασμό με τον 1.5 TSI θα υπάρχει ήπιο υβριδικό σύστημα (mild hybrid) γεννήτριας- μίζας με ιμάντα σε συνδυασμό με ηλεκτρικό κύκλωμα 48V, ενώ αντίστοιχο σύστημα θα υπάρχει και στον 1.5 TDI αλλά με το κλασικό ηλεκτρικό κύκλωμα των 12V.  Αργότερα, θα δούμε και τις πιο γρήγορες εκδόσεις – GTI – με ισχύ κοντά στο πεδίο των 300 ίππων.

Το νέο μοντέλο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγους μήνες.