Τρεις ημέρες και σήμερα Πέμπτη απομένουν για την Πανσέληνο του Οκτωβρίου στον δυναμικό και φλογερό Κριό, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κι αν νιώθετε το… αίμα σας να σιγοβράζει, με αφορμή θέματα που σας απασχολούν, καταλαβαίνετε τι έρχεται…

Από το Σάββατο, οπότε αρχίζει η διέλευση της Σελήνης στον Κριό, που θα κάνει αντίθεση με τον Ήλιο και τον Άρη στον Ζυγό, θα είναι αδύνατον να αγνοήσουμε την ένταση στην ατμόσφαιρα. Αυτό το ολόγιομο φεγγάρι στις 14/10, μόλις στις 00:06 ώρα Ελλάδας, μας καλεί να απελευθερωθούμε από οτιδήποτε δεν μας ικανοποιεί πλήρως ή μας κάνει να αμφιβάλλουμε για ποιοι είμαστε. Το θέμα είναι κατά πόσο σε μια περίπτωση ρήξης είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και τις συνέπειες των επιλογών μας, χωρίς πισωγυρίσματα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε.  Έτσι η αλλιώς αντιμετωπίστε με σύνεση και με ψυχραιμία τυχόν προβληματικές καταστάσεις, δυσάρεστα περιστατικά, κι αποκαλύψεις, ενθυμούμενοι ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει…

Περισσότεροι επηρεάζοντας οι παρορμητικοί, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως, που ανήκουν στο τέλος του β’ και αρχές του γ’ δεκαημέρου, αλλά και όλους όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά.

Οι Κριοί µπορούν και να επωφεληθούν κάπως περισσότερο από κάποια αναποδιά, αφού ταυτόχρονα µε το πρόβληµα  εµφανίζεται και µία εναλλακτική λύση. Από όλους, όµως, απαιτείται παντού µεγαλύτερη προσοχή. Ιδιαίτερα σε υγεία, σχέσεις και συνεργασίες κάθε μορφής.

Σήμερα είμαστε λίγο... στον κόσμο μας

Σήμερα Πέμπτη η Σελήνη από τους Ιχθύς εξακολουθεί να μας κρατά λίγο στον κόσμο μας, ενώ μας προκαλεί εσωστρέφεια και μελαγχολία, κι αναπολούμε το παρελθόν, όχι απαραίτητα με τα καλά του.  Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε καθημερινές υποχρεώσεις, καθώς η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη.

Ιχθύες αφουγκραστείτε το περιβάλλον, εναρμονιστείτε με ότι αισθάνεστε μέσα σας και αφήστε να σας καθοδηγήσει η διαίσθησή σας.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες προσπαθήστε να κατανοήσετε τις ανάγκες των ανθρώπων του περιβάλλοντός σας και μην κρίνετε αυστηρά την όποια αδυναμία τους.

Λέοντες και Υδροχόοι μπορεί να ζείτε σε παράλληλο σύμπαν, αλλά δεν σας απασχολεί.