Παρόλο που σήμερα είναι Παρασκευή και καταφέρατε να ξεπεράσετε διάφορα εμπόδια, καθώς οι εκκρεμότητες δεν λείπουν, αισθάνεστε κουρασμένοι και λίγο αποκαρδιωμένοι; Είπαμε ο Οκτώβρης είναι  φορτωμένος με αυξημένα έξοδα, αιφνίδιες ζημιές κι ανατροπές, αλλά και νεύρα και σκαμπανεβάσματα στη διάθεση, που επηρεάζουν σχέσεις και σε συνεργασίες και δεν θα είναι εύκολο… να κυλήσει το νερό στο αυλάκι.

Με τον Ερμή στον Σκορπιό (έως και τις 9 Δεκεμβρίου και σε αναδρομή από τις 30/10) και τον Άρη στον Ζυγό (έως τις 19/10) καλό είναι να έχουμε το νου μας και να προχωράμε με μικρά και σταθερά βήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες.

Αν και ο πολεμοχαρής Θεός κινείται σε αδύναμη θέση, στο ζώδιο της συντροφικότητας, της ισορροπίας και της δικαιοσύνης, τον Ζυγό, φέρνει πίεση, άγχος, εντάσεις κι ανατροπές, και δεν θα είναι διόλου εύκολο να εξασφαλίσουμε ένα ήρεμο κλίμα στις επαφές μας σε σπίτι και δουλειά. Δεν αποκλείονται οι ρήξεις σχέσεων που έχουν φθαρεί αλλά και η διάλυση συμμαχιών.

Ειδικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι θα πιεστείτε αρκετά σε πολύ προσωπικές κι επαγγελματικές σχέσεις!

Παρθένοι και Ιχθύες θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και συνεργασίες.

Λέοντες και Υδροχόοι θα λειτουργείτε με φόρα, απλά προσέξτε τις υπερβολές πάνω στη βιασύνη σας.

Ταύροι και Σκορπιοί εστιάζετε στην καθημερινότητά σας και στα επαγγελματικά σας.

Δίδυμοι καιΤοξότες θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα κάνετε νέες γνωριμίες, απλά να θυμάστε πώς ότι λάμπει δεν είναι χρυσός.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να έχετε τις κεραίες σας τεντωμένες στις 27  Οκτωβρίου  όπου ο Άρης θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Κρόνο, αλλά και στις 5 Νοεμβρίου που κορυφώνεται το τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα, και τα πράγματα θα ζορίσουν κι άλλο.

Στο μεταξύ οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή, μείνετε σταθεροί στις επιδιώξεις σας και εάν θεωρήσετε ότι χρειάζεται περάστε εσείς στη δράση, για να μη σας ξεπεράσουν οι εξελίξεις. Και τέλος φροντίστε να ξεκουραστείτε όσο είναι δυνατόν το Σαββατοκύριακο που καταφθάνει και να μοιραστείτε χαρούμενες στιγμές με όσους σας κάνουν να νιώθετε όμορφα.