Αν με το που μισανοίξατε τα μάτια σας την σημερινή Παρασκευή σας ήρθαν στο νου οι εκκρεμότητες που σας απασχολούν (από πληρωμές π.χ. ΕΝΦΙΑ μέχρι το φτιάξιμο του υπολογιστή κ.ο.κ.), να γνωρίζετε ότι αυτό συμβαίνει λόγω της Σελήνης στην Παρθένο, που πριν περάσει στον Ζυγό, μας κάνει να αντιληφθούμε τη σημασία της καλής οργάνωσης, προκειμένου να αποφύγουμε ταλαιπωρίες στην καθημερινότητά μας.

Μια λίστα πάντα βοηθά ώστε να μην πελαγοδρομήσουμε. Όπως και η καταγραφή και η ανάλυση όλων των παραμέτρων μας βοηθά όταν αναλύουμε γεγονότα και συμπεριφορές, προκειμένου να αποκτήσουμε μια πιο αντικειμενική εικόνα για διάφορες κατάστασεις, και πριν εκφράσουμε την άποψή μας ή τυχόν διαφωνίες, κάτι που ενδέχεται να συμβεί σήμερα.

Επειδή τις εξελίξεις  τις επηρεάζουν κι άλλες όψεις (τα τετράγωνα του Δία στον Τοξότη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς και του Ερμή στον Ζυγό, με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω) και δεν αποκλείονται οι λανθασμένες εκτιμήσεις, που μπορεί να μας στοιχίσουν, και οι φασαριόζικες συζητήσεις, προσπαθήστε πριν μιλήσετε να βάλετε σε τάξη συναισθήματα και σκέψεις.

Η αστρική συγκυρία ευνοεί τους Παρθένους που μπορούν να απολαύσουν την ημέρα, σε όλα τα επίπεδα.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθείς κανείς δεν είναι… αλάθητος, οπότε μην εκνευρίζεστε, με τυχόν επισημάνσεις, που θα σας γίνουν. Τα λάθη καλό είναι να διορθώνονται.

Λέοντες και Υδροχόοι εστιάστε στην ουσία και δεν θα χάσετε.

Η ζυγαριά κλίνει από δω ή από κει

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας η αυριανή Νέα Σελήνη στον Ζυγό μας  καλεί να εστιάσουμε σε προβληματικές σχέσεις μας με τους αγαπημένους μας αλλά και τους συνεργάτες μας. Απλά επειδή η ενέργεια με την οποία μας τροφοδοτεί θα περισσεύει φροντίστε να την εκτονώσετε, εκφράζοντας σε ήπιους τόνους τις απόψεις σας κι αποφεύγοντας συναισθηματικά ξεσπάσματα, που μπορεί να  οδηγήσουν σε άνευ ουσίας αντιπαραθέσεις και  αψιμαχίες.

Να θυμάστε ότι αν και ο Ζυγός είναι γνωστός ως ο ισορροπιστής του ζωδιακού κύκλου, συχνά δεν  προτιμά την χρυσή τομή. Η ζυγαριά του κλίνει από δω ή από εκεί ανάλογα με τις επιρροές που δέχεται και τις καταστάσεις που βιώνει.

Δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό, όπως συχνά είναι απαραίτητο να βάζει κάποιος όρια, απλά καλό είναι τότε να θυμόμαστε ότι αυτές τις γραμμές δεν τις βάζουμε ή δεν τις περνάμε μόνο όταν μας βολεύει και κυρίως δεν πρέπει να αναστατώνουν τη ζωή άλλων, αφού ζητούμενο παραμένει η αρμονία όλο και περισσότερων.

Με τη νέα Σελήνη περισσότερο επηρεάζονται Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι, και Αιγόκεροι, με τους πρώτους να ευνοούνται μαζί με Υδροχόους, ∆ίδυμους, Τοξότες και Λέοντες.