Μία και σήμερα απομένουν για την Πανσέληνο του Σεπτεμβρίου στους Ιχθείς στις 14 τρέχοντος και καθώς ο Άρης από την Παρθένο τετραγωνίζεται με τον Δία στον Τοξότη εξακολουθεί να επικρατεί ένας αναβρασμός, μια αναμπουμπούλα. Αρκετοί κυκλοφορούν με… λυμένο το ζωνάρι για καβγά επειδή νιώθουν ότι δεν ελέγχουν τις εξελίξεις, αλλά και λόγω των πολλών εκκρεμοτήτων και του υπερβολικού άγχους που μας διέπει. Ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε εντάσεις, οι οποίες εύκολα μπορούν να πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις, είναι να είμαστε συγκρατημένοι στις διάφορες εκδηλώσεις μας.

Ενδεχομένως να είμαστε ικανοί για πολλά πράγματα, αλλά παρορμητικές ενέργειες και υπερβολικά ανοίγματα, μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία, οπότε διατηρήστε την ψυχραιμία σας, και οργανωθείτε κατά το δυνατόν πριν προχωρήσετε σε σημαντικές αλλαγές ή αποφάσεις.

Βοηθητικά στην όποια προσπάθειά μας για να δρομολογήσουμε τυχόν σχέδια λειτουργεί η Σελήνη στον Υδροχόο μέχρι το μεσημέρι, η οποία στη συνέχεια εισέρχεται στους Ιχθύες εντείνοντας το συναισθηματισμό μας και αυξάνοντας την τάση μας να κλειστούμε στον εαυτό μας και στη μοναξιά μας.

Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες, οι οποίοι καλό είναι να κρατήσετε αποστάσεις ασφαλείας στις διάφορες επαφές σας, αν δεν θέλετε να πυροδοτήσετε εξελίξεις, που δεν θα σας αρέσουν και θα σας στοιχήσουν. Εν ολίγοις αφήστε τα σημαντικά ζητήματα για άλλη ημέρα!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι συγκρατήστε τον παρορμητισμό σας και μην μην ρισκάρετε την τσέπη ή την καρδιά σας γιατί όχι μόνο θα απογοητευτείτε αλλά θα χάσετε… τα αβγά και τα πασχάλια.

Ως γνωστόν αν αυτό που σε ταλαιπωρεί δεν μπορείς να το αλλάξεις, δεν έχεις παρά να αλλάξεις τον τρόπο που το αντιμετωπίζεις! Εσείς αποφασίζετε…

Το ολόγιομο φεγγάρι επιζητά ισορροπία και αρμονία

Αλλωστε η Πανσέληνος που καταφθάνει Σάββατο νωρίς στους Ιχθύς, δεδομένου ότι ακολουθείται από τη νέα σελήνης στον Ζυγό στις 28 τρέχοντος, επιδιώκει την ισορροπία και την αρμονία, που επέρχεται με την χρήση της λογικής και της οργάνωσης.

Σαφέστατα λαμβάνουμε υπόψιν τα όνειρα και τις βαθύτερες επιθυμίες μας, αλλά προσπαθούμε να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας, αφού εξερευνήσουμε τις δυνατότητές μας, συνειδητοποιήσουμε τι δεν λειτουργεί σωστά, κι οργανωθούμε ώστε να το αλλάξουμε προς την κατεύθυνση, που θέλουμε, έστω να το φέρουμε σε τέτοιο σημείο, που να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε χώρο για τις αλλαγές που έρχονται. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για ένα νέο ξεκίνημα στις σχέσεις σας κι όχι μόνο.

Όπως έχουμε ξαναγράψει αυτό το ολόγιομο φεγγάρι επηρεάζει κυρίως τους μεταβλητούς, δηλαδή, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, και όσους έχετε τον ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σ’ αυτά τα ζώδια, ενώ… βαθιές ανάσες θα πάρουν Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι.