Τέσσερις ημέρες και σήμερα απομένουν για την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου ανήμερα του Σταυρού (14/9), στους Ιχθύς, και αρκετοί ζωδιακοί τύποι ήδη λικνίζονται στον ρυθμό της, νιώθοντας την πίεση που προηγείται κι αντιμετωπίζοντας απρόοπτα, που αναμένεται να ενταθούν λίγο πριν γεμίσει το φεγγάρι.

Σχέσεις, συνεργασίες και υγεία είναι οι τοµείς που είναι πιο ευάλωτοι οπότε φανείτε ανοιχτόμυαλοι, λάβετε υπόψιν όλες τις παραμέτρους και οργανώστε τις κινήσεις σας σε εργασία κι όχι μόνο, προκειμένου να αντιμετωπίσετε κάθε λογής αντιξοότητες, που μπορεί να προκύψουν.

Εάν έχετε συναίσθηση των απαιτήσεων αλλά και των δυνατοτήτων σας, δεν υπερεκτιμάτε τις δυνάμεις σας, εν ολίγοις αν έχετε μελετήσει… καλά το μάθημά σας, δεν έχετε κάτι να φοβάστε στην προσπάθειά σας  να ανταποκριθείτε στις επιπρόσθετες ευθύνες και στον φόρτο εργασίας που ενδεχομένως προκύψει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πιθανά να έχετε και τη βοήθεια ή τη συμπαράσταση κάποιων ισχυρών ατόμων σε μια προσπάθειά σας.

Περισσότερο εξακολουθούν να επηρεάζονται ∆ίδυµοι, Τοξότες, Ιχθύες,και Παρθένοι.

Παρθένοι και Αιγόκεροι επιστρατεύστε την πρακτική σας φύση και την λογική σας προκειμένου να πάρετε αποφάσεις ή να κάνετε κινήσεις που θα επηρεάσουν τις εξελίξεις σε θέματα που σας ενδιαφέρουν.

Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί, Τοξότες και Ιχθύες, εάν παραμείνετε προσγειωμένοι και λειτουργήσετε με σοβαρότητα στις υποθέσεις που σας απασχολούν, δεν έχετε λόγο για να ανησυχείτε.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί είστε δουλευταράδες, οπότε απλά εστιάστε στη δουλειά χωρίς πολλές κουβέντες.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας κομβική για την… πτήση προς την επιτυχία, είναι η σωστή οργάνωση και τα ανακλαστικά.