Τελευταία ημέρα της εβδομάδας σήμερα για τους πολλούς και η Σελήνη από τον αισιόδοξο Τοξότη διατηρεί το κέφι μας στα ύψη, ακόμη κι αν έχουμε διάφορες εκκρεμότητες. Όμως καθώς κάνει αντίθετες όψεις τόσο με τον Δία και τον Ερμή στην Παρθένο, όσο και τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δεν αποκλείεται να ηλεκτριστεί η ατμόσφαιρα, γι’ αυτό καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί και να λειτουργήσουμε με σοβαρότητα και λογική, ιδιαίτερα στα εργασιακά.

Επειδή θα υπάρξουν σχεδιασμοί, που δεν είναι εύκολο να εξυπηρετηθούν και λανθασμένες εντυπώσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε συνεργασίες ή συμφωνίες που δεν θα έχουν αντίκρισμα, ελέγξτε την υπέρμετρη φιλοδοξία που μπορεί να σας καταλάβει, ακολουθείστε το ένστικτό σας, χωρίς να προσφέρετε απλόχερα την εμπιστοσύνη σας σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε, και κυρίως μην υπόσχεστε πράγματα στα οποία δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε.

Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες είστε μέσα στην καλή χαρά, ωστόσο μην… καβαλάτε το καλάμι και στα πολλά λόγια κρατείστε… μικρό καλάθι, αν δεν θέλετε να προσγειωθείτε με φόρα στο έδαφος!

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, σε οικονομικά και προσωπικά χρησιμοποιήστε το ένστικτό σας και μην παρασύρεστε από παχυλές υποσχέσεις, χωρίς δεσμεύσεις.

Αιγόκεροι έχετε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσετε στην προσωπική σας ζωή, αρκεί να χαλαρώσετε λιγάκι.

Καρκίνοι, Κριοί και Ζυγοί ακούστε τα… καμπανάκια που χτυπάνε αφού για τους πολλούς δεν προσφέρεται κάτι χωρίς αντάλλαγμα κι ότι σας δοθεί θα το πληρώσετε ακριβά!

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να ξεχωρίσετε την ημέρα, ζώντας την κάθε στιγμή της με τα καλά και τα δύσκολά της, και προετοιμαστείτε για το τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν από… το πρώτο κουδούνι του σχολείου, που σφραγίζει όχι μόνο την αλλαγή της εποχής αλλά και την επιστροφή στην ρουτίνα της καθημερινότας!