Ο συνωστισμός πλανητών στην λεπτολόγο και ρεαλίστρια Παρθένο εξακολουθεί να μας προσγειώνει στην πραγματικότητα. Αύριο Πέμπτη κι ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής αρχίζει την διέλευσή του στο εν λόγω ζώδιο,  που θα ολοκληρωθεί στις 14 Σεπτεμβρίου, και μας καλεί να εστιάσουμε στα επαγγελματικά μας και δη τις λεπτομέρειες, που συχνά κάνουν τη διαφορά, ξεχωρίζοντας τυχόν βαρίδια, που μας κρατάνε πίσω, και να προβούμε σε μια ριζική αναδιοργάνωση της ζωή μας.

Παράλληλα αρκετοί θα ασχοληθούν με την υγεία τους, υιοθετώντας μια πιο σωστή διατροφή ή θα ξεκινήσουν ένα πρόγραμμα άσκησης, άλλοι θα προετοιμαστούν για το επόμενο βήμα σε σχέσεις που τους δοκίμασαν ποικιλοτόπως κι ορισμένοι που έκαναν νέες γνωριμίες θα έχουν εξαιρετική επικοινωνία, κάτι που εγγυάται μια καλή συνέχεια.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από τη νέα θέση του Ερμή είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι και οι Αιγόκεροι, ενώ παραπονεμένοι δεν θα μείνουν οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα

Το… χαλί για την διέλευση του Ερμή στην Παρθένο στρώνει από σήμερα η Σελήνη στον Λέοντα, που δίνει στη μέρα έναν τόνο… μεγαλοπρέπειας και μας τροφοδοτεί με αυτοπεποίθηση και διάθεση να αδράξουμε τις στιγμές, που θα μας προσφέρει, μακριά από μιζέρια και μουρμούρες, να περάσουμε όσο καλύτερα γίνεται, να ξεσκάσουμε και (γιατί όχι;) να φλερτάρουμε και να διασκεδάσουμε!

Απλά έχετε λίγο το νου σας, καθώς το τετράγωνό της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδέχεται να προκαλέσει πρόσκαιρα νεύρα και μικροανατροπές, που θα ανεβάσουν την ένταση με τους αγαπημένους σας. Ετσι ή αλλιώς αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Σωστά;

Πρωταγωνιστούν φυσικά (ποιοί άλλοι;) οι Λέοντες, οι οποίοι δεν έχετε παρά να λάμψετε με τι ιδέες σας και τα έργα σας.

Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα σας προβληματίσουν κάποιες συμπεριφορές, αλλά αν τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία και χιούμορ, εύκολα θα τις διαχειριστείτε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι ανακτάτε την αυτοπεποίθησή σας και θα έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε τα ταλέντα σας αποκομίζοντας κέρδη οικονομικά και ερωτικά.