Ιδιαίτερα πλούσιο είναι το πλανητικό σκηνικό της εβδομάδας, που μόλις άρχισε, καθώς Ήλιος, αλλά και Άρης και Αφροδίτη σε σύνοδο βρίσκονται στην Παρθένο, και στην παρέα τους προστίθεται την Πέµπτη και ο Ερµής, ενώ την Παρασκευή στο ίδιο ζώδιο πραγµατοποιείται και η νέα σελήνη.

Αυτός ο συνωστισμός πλανητών μας δημιουργεί τη διάθεση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να πειραματιστούμε, να δοκιμάσουμε άλλες εμπειρίες και να ανανεωθούμε, αλλάζοντας στην καθημερινότητά μας αλλά και στο περιβάλλον στο οποίο κινούμαστε, όλα αυτά που μας κουράζουν. Στην  προσπάθειά μας αυτή θα λειτουργήσουμε με δυναμισμό, αυτοπεποίθηση κι ειλικρίνεια αλλά και ρομαντισμό και τρυφερότητα, γεγονός, που θα λειτουργήσει θετικά και για τις σχέσεις μας.

Ο έρωτας έτσι ξαφνικά μπορεί να κάνει την εμφάνισή του, ασυμβίβαστος και προκλητικός, αλλά και αληθινός, χωρίς να μας πνίγει, οπότε δεν έχετε παρά να ενδώσετε!

Περισσότερο επηρεάζονται ∆ίδυμοι, Ιχθύες, Τοξότες και Παρθένοι οι οποίοι θα κληθείτε να διαχειριστείτε  ποικίλες καταστάσεις που απαιτούν συγκέντρωση, ανακλαστικά και υπευθυνότητα. Παρά την πίεση οι τελευταίοι δεν αποκλείεται να έχετε κι απρόσμενα κέρδη.

Ταύροι έχετε όλες τις προϋποθέσεις να φέρετε τα πράγματα εκεί που τα θέλετε.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αν ξεφύγετε από την πεπατημένη έχετε περισσότερες πιθανότητες να είστε από τους κερδισμένους της εβδομάδας.

Ταύροι και Καρκίνοι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι από τις εξελίξεις, που καθιστούν πιο εύκολοδιάβατο τον δρόμο προς την επίτευξη κάποιων επιδιώξεών σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αλαφραίνει η ατμόσφαιρα στα προσωπικά σας ενώ θα έχετε και απρόσμενα κέρδη από τη δουλειά.