Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε εάν βρίσκεστε ήδη σε διακοπές ή ετοιμάζεστε να εκδράμετε για άλλες… πολιτείες. Έτσι ή αλλιώς να ξέρετε ότι ο μήνας της Παρθένου, που ανοίγει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο μεσημέρι Παρασκευής, είναι ένας έντονος μήνας, ο οποίος συχνά θα θυμίζει καλοκαιρινό πάρτι, στη διάρκεια του οποίου σχεδόν κανείς ζωδιακός τύπος δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Τον ξέφρενο χορό των πλανητών, ανοίγει στις 24/8 η σύνοδος Αφροδίτης-Άρη, που χρωματίζει τις διαπροσωπικές σχέσεις, φέρνοντας νέες γνωριμίες και ποικίλα καρδιοχτύπια. Δεδομένου δε ότι  συνδυάζεται με την Νέα Σελήνη στις 30/8, και τον Ουρανό από τον Ταύρο, η επιρροή της απλώνεται χρονικά μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου. Δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Η όψη είναι πιο ευνοϊκή για  Ταύρους, Παρθένους και Αιγόκερους, που θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις σχέσεις τους ή να κάνουν καινούργιες, αλλά και να βάλουν τα σχέδια τους σε μια πιο συγκεκριμένη βάση, να οργανωθούν και γενικότερα να ανανεώσουν τα ενδιαφέροντα τους, τις δράσεις τους και να αναζωογονηθούν. Τα τυχερά τους θα έχουν και οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες, κυρίως όσοι έχουν γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.

Το πάρτι αποκτά πιο «καυτή» διάσταση με την Πανσέληνο στις 14/9 στον Ιχθύ, που επηρεάζουν Ποσειδώνας και Πλούτωνας. Στο επίκεντρό της θα βρεθούν Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, που γεννήθηκαν στο γ΄δεκαήμερο.

Με υπομονή και επιμονή

Κατά τα λοιπά σήμερα με τη Σελήνη να βρίσκεται στον Ταύρο η προσοχή μας επικεντρώνεται σε οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα συναισθηματικής ασφάλειας. Νιώθουμε ότι πατάμε πιο γερά στα πόδια μας, έχουμε μια σιγουριά αλλά και τη θέληση που απαιτείται για να πραγματοποιήσουμε κάποιους από τους στόχους μας, και θα τα καταφέρουμε, αρκεί να μη βιαζόμαστε και να επιδείξουμε υπομονή, επιμονή και αποφασιστικότητα.

Ταύροι το πλανητικό σκηνικό σας ευνοεί, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες, που θα σας δοθούν.

Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι μην αφήνετε τις ανασφάλειές σας να σας κατακλύζουν και να σας ακινητοποιούν.