Τρίτη σήμερα και η Σελήνη από τον Κριό αυξάνει την διάθεσή μας όχι μόνο για να δραστηριοποιηθούμε, αλλά και για να πρωταγωνιστήσουμε στις εξελίξεις όπου κι αν βρεθούμε. Σημαντικό είναι όμως μέσα στη φούρια μας να κάνουμε όλα αυτά που θέλουμε, να διαχειριστούμε πιθανή νευρικότητα, εγωιστική διάθεση και επιθετική τάση, που μπορεί να εκδηλώσουμε για να περάσει το δικό μας, προκειμένου να αποφύγουμε εντάσεις. Είναι και το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, που φορτίζει το κλίμα και δυσχεραίνει τις προσπάθειές μας, καθώς κι άλλοι μπορεί να υιοθετήσουν ανάλογες συμπεριφορές, οπότε το… στραβό κλίμα κλιμακώνεται.

Δεν έχετε παρά να ελέγξετε κάθε τάση σας για παιχνίδια εξουσίας, να αντιμετωπίσετε με χιούμορ τυχόν ανάλογες προσπάθειες των περίγυρού σας για να αποφύγετε εντάσεις, που θα σας κοστίσουν, και κυρίως να προσπαθήσετε να ακούσετε να τους γύρω σας και να συντονιστείτε με τις προσπάθειες όλων εκείνων με τους οποίους σας δένει ένας κοινός στόχος. Το καλύτερο αποτέλεσμα επιτυγχάνεται πιο εύκολα, όταν αξιοποιείς όλες τις υπάρχουσες δυνάμεις.

Ως επί το πλείστον θα πρέπει να είναι προσεχτικοί Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, οι οποίοι νιώθετε ότι έχετε έναν τοίχο απέναντί σας. Το να επιμείνετε για να πείσετε τον άνθρωπό σας, τον προϊστάμενό σας ή ένα πρόσωπο της οικογενείας σας να αλλάξει γνώμη, για κάτι που σας απασχολεί, δεν έχει νόημα. Αφήστε να περάσει η ημέρα και ξαναπροσπαθήστε αύριο, οπότε η Αφροδίτη, περνάει στην Παρθένο. Παρόλο, που η θέση της αυτή είναι άβολη καθώς δεν της ταιριάζουν και τόσο τα χαρακτηριστικά του ζωδίου, που είναι ο πιο λεπτολόγος, ρεαλιστής, εργασιομανής, επικριτικός και καυστικός του ζωδιακού κύκλου, θα βελτιωθούν τα πράγματα, καθώς θα είναι αρωγός και συμπαραστάτης σε όποιον την χρειάζεται και δεν θα διστάσει να αναλάβει ευθύνες για αυτόν που αγαπά ή που θα αποφασίσει να βοηθήσει.

Έτσι ή αλλιώς εκλογικεύστε τα όνειρά σας και περιορίστε τις απαιτήσεις σας από τους ανθρώπους, αφού δεν έχουν όλοι τις ίδιες αντοχές και τα ψυχικά αποθέματα, που απαιτούνται, καταστάσεις υπό πίεση, κι είτε είστε σε διακοπές, είτε εργάζεστε, δεδομένου ότι η καθημερινότητα βρίθει από γεγονότα, κατανείμετε  τον χρόνο σας με τρόπο, που θα σας επιτρέψει να πετύχετε πιο εύκολα τα αποτελέσματα, που επιδιώκετε, στα μικρά και μεγαλύτερα της ζωής, αλλά και να βρείτε ευκαιρία για να πάρετε ανάσες, απολαμβάνοντας θαλασσινά τοπία, όπως αυτό της φωτογραφίας μας. Καλές αποδράσεις!