Τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο έχασε το απόγευμα της Τρίτης, ο 23χρονος γιος του ιδιοκτήτη αλυσίδας παιχνιδιών «Ζαχαριάς».

Ο 23χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Τραπεζούντος 63, στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε στύλο της ΔΕΗ.

Την ίδια στιγμή όμως, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να την αποφύγει φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο 23χρονος ήταν μόνος του στο αυτοκίνητο και, σύμφωνα με τα όσα τόνισαν οι αστυνομικοί και οι πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο καταφέρνωντας να απεγκλωβίσουν τον 23χρονο, το ΙΧ είχε μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ προσπαθούν να διαπιστώσουν ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο συγκεκριμένος δρόμος, αν και ευθεία, αποτελεί καρμανιόλα καθώς πολλοί οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα, ενώ στο παρελθόν έχουν σημειωθεί και πολλά ατυχήματα.

Έτσι, οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όσους ήταν αυτόπτες μάρτυρες του σκηνικού ενώ θα διοριστεί και πραγματογνώμονας που θα αναλάβει να διαλευκάνει με επιστημονικό τρόπο το δυστύχημα.

Παράλληλα, στο μικροσκόπιο θα μπει και το μοιραίο όχημα έτσι ώστε οι αστυνομικοί να διαπιστώσουν σε τι κατάσταση ήταν, αν είχαν γίνει τα προβλεπόμενα σέρβις, πως ήταν τα ελαστικά και αν φυσικά είχε υποστεί νόμιμες μετατροπές.