Μία ημέρα γεμάτη φόρτιση και ένταση είναι η Τρίτη 16/7 καθώς καταφθάνει η Πανσέληνος του Ιουλίου που συνοδεύεται από μερική Σεληνιακή Έκλειψη, που θα είναι ορατή και στη χώρα μας, και θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Ευτυχώς ταυτόχρονα σήμερα η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε όψη χιαστί με τον Δία στον Τοξότη δημιουργεί θετικό κλίμα για οικονομικά και οικογενειακά, οπότε έχετε τις κεραίες σας ανοιχτές ώστε να διακρίνετε και να αρπάξετε τυχόν ευκαιρίες.

Αν είστε λογικοί, σοβαροί, υπεύθυνοι και συνειδητοποιημένοι για τα πρέπει και τα θέλω σας, δεν έχετε κάτι για το οποίο να αγχώνεστε.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια του παρορμητικού σταυρού, τουτέστιν Αιγόκεροι, Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί. Ειδικότερα:

Αιγόκεροι ανασκουμπωθείτε αφού οι ανάγκες απαιτούν να είστε στις επάλξεις για να αντεπεξέλθετε στις διάφορες υποχρεώσεις σας, κάτι που βέβαια το κάνετε έτσι ή αλλιώς οπότε μην αγχώνεστε.

Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί μην ξεχνάτε ότι κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του. Βρείτε ποια είναι η ιδανική στα ζητήματα που σας απασχολούν (οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα) και προχωρήστε.

Δίδυμοι και Τοξότες μην βιάζεστε να δεσμευτείτε στα οικονομικά κι όχι μόνο, εάν δεν είστε σίγουροι ότι θα τηρήσετε τις υποσχέσεις σας.

Κλείνουν ανοιχτοί λογαριασμοί

Κατά τα λοιπά, η μερική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου που θα πραγματοποιηθεί λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης φέρνει στο προσκήνιο πέρα από τα οικονομικά και θέματα σχέσεων (οικογενειακών, προσωπικών και ερωτικών), ενώ έντονη είναι η διάθεσή μας για ξεκαθαρίσματα. Θυμός, φοβίες, εμμονές, ανάγκη ελέγχου, αίσθημα προδοσίας, αδικίας και άλλα τέτοια αρνητικά συναισθήματα είναι πιθανόν να βγουν στην επιφάνεια λόγω και της συνόδου της Εκλειψης Σελήνης με τον Πλούτωνα. Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του Ερμή ίσως να μην ξεκαθαρίσουν εντελώς τα πράγματα.

Πάντως, αργά ή γρήγορα ένας προβληματικός κύκλος θα κλείσει για να δώσει τη θέση του σε κάτι καινούριο. Ακόμη κι αν αυτό συμβεί μέσα από καταστάσεις που θα τις βιώσουμε δύσκολα, μπορεί να είναι κάτι λυτρωτικό και εν τέλει αναγεννησιακό, οπότε αν στην προσπάθειά σας να πετύχετε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα σε δισεπίλυτες καταστάσεις, λάβετε υπόψιν τις ιδιαιτερότητες, τα συναισθήματα και τις αντιδράσεις των ανθρώπων που πρωταγωνιστούν σε αυτές και τη σχέση σας μαζί τους, μάλλον δεν θα χάσετε.

Προσέχετε περισσότερο εάν είστε Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου.