Δεν μας έφταναν οι εκλείψεις του Ιουλίου, έχουμε και τον ανάδρομο Ερμή στον Λέοντα από χθες και έως τις 19/7 οπότε θα περάσει στον Καρκίνο και μέχρι το τέλος του Ιουλίου, που μας δημιουργεί προβλήματα, όπως ασυνεννοησία και  παρεξηγήσεις σε συζητήσεις, καθυστερήσεις και αναβολές σε ταξίδια, μετακινήσεις, συμφωνίες που θέλουμε να υπογράψουμε, έξοδα που δεν υπολογίζαμε κ.ο.κ.

Ψυχραιμία όλα τα ζώδια θα βιώσουν μια ταλαιπωρία, ωστόσο, υπάρχουν κάποια που θα δοκιμαστούν λίγο περισσότερο, καθώς πολλά δεν θα πηγαίνουν όπως θέλουν: Αναφερόμαστε σε Λέοντες, Καρκίνους και Αιγόκερους, ενώ… παραπονεμένοι δεν θα μείνουν ούτε οι Δίδυμοι και οι Υδροχόοι, καθώς και οι Ταύροι και οι Σκορπιοί.

Φροντίστε να κρατάτε μικρό καλάθι, να έχετε τη γλώσσα σας συμμαζεμένη  και τις προσδοκίες σας ρεαλιστικές, και θα περάσουν αυτές οι αναποδιασμένες ημέρες κι ο ανάδρομος θα τελειώσει με την έλευση του Αυγούστου, οπότε όλα θα επανέλθουν σε πιο φυσιολογικούς ρυθμούς.

Προβλήματα ζητούν λύσεις

Κατά τα λοιπά, σήμερα Τρίτη η Σελήνη από τον Ζυγό, αλλά και ο Ήλιος στον Καρκίνο, που κάνει αντίθεση με τον Κρόνο στον Αιγόκερω φέρνει στην επιφάνεια σοβαρά ζητήματα σχέσεων, σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο, που επιζητούν λύσεις και δεν μπορούμε να τα αναβάλλουμε. Λειτουργώντας προς την κατεύθυνση αυτή ίσως να γίνουμε ψυχροί και ρεαλιστές, βάζοντας στην άκρη τα θέλω μας, αφού τα πρέπει προηγούνται.  Αν διατηρήστε την ψυχραιμία σας και συμπεριφερθείτε με λογική και σύνεση δεν θα χάσετε.

Ειδικά Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι αναγκάζεστε να αποδεχτείτε κάποια πράγματα, που έχουν σχέση με το σπίτι ή την εργασία. Αξιοποιήστε το μυαλό σας για να δείτε πως θα φέρετε στα μέτρα σας τα προβλήματα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες άλλα θέλετε να κάνετε, αλλά εργασία και όχι μόνο, σας αναγκάζει να ξεχάσετε τα θέλω σας και να επικεντρωθείτε σε όσα επιβάλλεται να γίνουν, αφήνοντας έρωτες και διασκέδαση για άλλη… μέρα.