Κάποιοι αναζητούν στις διακοπές την ηρεμία και την ξεκούραση, άλλοι ψάχνουν την πολυτέλεια, την άνεση και την διασκέδαση. Στην επιλογή του προορισμού διακοπών, αλλά και στον τρόπο που προτιμά κάποιος να περνά τον χρόνο του, ρόλο παίζει το ζώδιο.

Ο υπερκινητικός Κριός λατρεύει τα παιχνίδια στη θάλασσα και γενικά την περιπέτεια. Το πιο πιθανό είναι να τον βρείτε στην παραλία να δοκιμάζει extreme sports.

Ο εκλεκτικός Ταύρος αγαπάει την άνεση και την πολυτέλεια στις διακοπές του, οπότε πιθανότατα θα τον συναντήσετε σε κάποιο ωραίο resort, όπου φυσικά θα δοκιμάσει ότι γκουρμέ γεύσεις υπάρχουν.

Ο επικοινωνιακός Δίδυμος δεν μπορεί να μείνει σε ένα μόνο σημείο. Θα επιλέξει έναν προορισμό που θα του προσφέρει πληθώρα επιλογών ή θα συνδυάσει διαφορετικούς καινούργιους προορισμούς, που θα καλύψουν τη διάθεσή του για εξερεύνηση και γνωριμίες.

Ο ρομαντικός Καρκίνος δε θέλει πολλά αρκεί να έχει πανοραμική θέα το μέρος που θα μείνει για να απολαύσει το ηλιοβασίλεμα συντροφιά με το ταίρι του.  Συνήθως προτιμά δοκιμασμένα και γνώριμα μέρη ενώ συχνά  συνεχίζει να έχει τον ίδιο προορισμό διακοπών από τότε που ήταν ακόμα παιδί!

Ο βασιλιάς του ζωδιακού κύκλου Λέοντας αρέσκεται στις πολυτελείς διακοπές, που διαθέτουν (γιατί όχι;) χαβιάρι και σαμπάνια στην ξαπλώστρα που βρίσκεται στην πρώτη σειρά. Θέλει να τραβάει τα βλέμματα και το ίδιο αποζητά και από τον προορισμό που θα επιλέξει. Εννοείται πως θα ανακαλύψει  όλα τα… life style spots του νησιού.

Ο Παρθένος θέλει ηρεμία, τάξη και ασφάλεια. Δε θα δώσει σημασία τόσο πολύ σε ξενοδοχεία, μαγαζιά και διασκέδαση. Του αρκεί να βρει την αρμονία και τη γαλήνη στις λίγες ημέρες των διακοπών του, ενώ προτιμά τα δοκιμασμένα μέρη, όπου γνωρίζει πως να κινηθεί βάσει και του πλάνου που έχει ετοιμάσει.

Ο Ζυγός προτιμά τις διακοπές υψηλών προδιαγραφών, που να καλύπτουν τις απαιτήσεις του για ξεκούραση. Θα έχει μια μικρή συμμετοχή σε δραστηριότητες, αλλά κυρίως θα χαλαρώσει με καλό φαγητό, πριβέ πάρτι στη παραλία και βραδιές κουλτούρα.

Ο Σκορπιός λατρεύει τον ήλιο και τη θάλασσα και θέλει να ξεκουραστεί, αλλά αγαπά και τις προκλήσεις και την εξερεύνηση, οπότε θα ψάξει έναν προορισμό με ιστορία, που συνδυάζει και τα υπόλοιπα.

Ο Τοξότης αρέσκεται να κάνει διακοπές σε μέρη που δεν έχει ξαναεπισκεφτεί, ενώ περιβάλλεται πάντα από αρκετά άτομα, αν και δεν τον πειράζει να κάνει και μοναχικές διακοπές. Συνήθως ξενυχτάει αλλά κάνει και θαλάσσια σπορ.

Ο Αιγόκερως είναι παραδοσιακός τύπος, γι’ αυτό θα οργανώσει ένα γεμάτο πλάνο για να ανακαλύψει κάθε σπιθαμή του προορισμού που θα επισκεφτεί. Παραλίες, μουσεία, εστιατόρια γεμίζουν τη ρουτίνα των διακοπών του, σε ένα τόπο που διαθέτει τα αναγκαία στάνταρντς.

Ο Υδροχόος είναι το πιο βολικό ζώδιο, όσον αφορά σε προορισμό και είδος διακοπών.  Θέλει να διασκεδάσει και περισσότερη σημασία για εκείνον έχει η παρέα που θα έχει μαζί του. Είτε ταξιδέψει με φίλους, είτε με τον σύντροφο του σίγουρα θα περάσει υπέροχα.

Ο Ιχθύς συνδυάζει τις διακοπές με τον έρωτα και τον ρομαντισμό, ενώ θα αρκεστεί στα απλά πράγματα και θα εστιάσει στις λίγες ημέρες που μπορεί να αφιερώσει για να ξεκουραστεί και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Διάθεση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα

Κατά τα λοιπά  σήμερα Δευτέρα 8/7 , καθώς η Αφροδίτη στον Καρκίνο κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, μας δημιουργεί τη διάθεση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, που θα μας ανανεώσει, ενώ παράλληλα μας ελκύει το διαφορετικό, το εκκεντρικό και το ασυνήθιστο. Ο έρωτας ξαφνικός ή κεραυνοβόλος μπορεί να εμφανιστεί ανακατεύει την τράπουλα και αιφνιδιάζοντάς μας ευχάριστα.

Περισσότερο επηρεάζονται Καρκίνοι και Ταύροι στους οποίους η ημέρα επιφυλάσσει ευχάριστες συνατήσεις κι άλλες εκπλήξεις.

Κριοί, Ζυγοί, Λέοντες, Υδροχόοι, Σκορπιοί, Ταύροι και Αιγόκεροι τολμήστε και κάντε την έκπληξη και θα αποζμιωθείτε. Ετσι ή αλλιώς μια κρίση θα την πάθετε και θα αντιδράσετε με τρόπο που θα αλλάξετε μια κατάσταση.

Δίδυμοι και Τοξότες, απρόσμενες θα είναι οι εξελίξεις στα προσωπικά σας, ενώ δεν αποκλείεται να πάρετε χρήματα που δεν περιμένατε.