Η ηλιακή έκλειψη λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης σας προκάλεσε ένταση, αναστατώνοντας τον ύπνο σας και γεμίζοντάς σας σκέψεις για αγαπημένα πρόσωπα και καταστάσεις που εκκρεμούν; Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο σήμερα Τετάρτη απόγευμα, όπου θα παραμείνει έως και τις 28/7, θα λειτουργήσει σαν βάλσαμο στην ψυχή σας. Ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα, την οικογένεια, αλλά και τα συναισθήματα, την απόλαυση, την διασκέδαση, τη χαρά, την τέχνη και τις ομορφιές της ζωής, μας γλυκαίνει, μας κάνει πιο δοτικούς κι ανοικτούς από ποτέ και μας καλεί να ασχοληθούμε με τον εαυτό και τα θέλω μας, αλλά και με όσους θεωρούμε «δικούς μας» και με τους οποίους υπάρχει συναισθηματικός δεσμός και νιώθουμε ασφάλεια, θαλπωρή και ζεστασιά, προκειμένου να τους μεταδώσουμε όλα όσα νιώθουμε και κυρίως να τους κάνουμε να κατανοήσουν ότι είμαστε εκεί γι’ εκείνους άνευ όρων κι ανά πάσα στιγμή.

Δεν έχετε λοιπόν παρά να αφεθείτε στο συναίσθημα, να αναθερμάνετε σχέσεις, να αναπτύξετε την οικειότητα με ανθρώπους που αγαπάτε κι ίσως έχετε απομακρυνθεί, αλλά και να απολαύσετε στιγμές μοναδικές με εκείνους που σας κάνουν να νιώθετε όμορφα. Αναθέρμανση οικογενειακών σχέσεων, αλλά και ρομαντικοί έρωτες, όπου περισσεύει η ζεστασιά και η τρυφερότητα είναι στο πρόγραμμα, αρκεί να ελέγξετε τυχόν κυκλοθυμία και να χαλιναγωγήσετε ανασφάλειες και φόβους και να μην αφήσετε μνήμες από γεγονότα που τραυμάτισαν στο παρελθόν τις σχέσεις αυτές να τις δυναμιτίσουν. Ότι έγινε δεν αλλάζει, το θέμα είναι εφόσον θέλεις να κρατήσεις κάποιους ανθρώπους στη ζωή σου, πως μπορείς να διαχειριστείς, προβληματικές καταστάσεις και να επουλώσετε τραύματα του παρελθόντος, προκειμένου να προχωρήσετε προς τα μπροστά.

Οι Καρκίνοι είναι φυσικά οι πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης περιόδου, που θα βγουν κερδισμένοι σε προσωπικό κι όχι μόνο επίπεδο.

Αιγόκεροι, Ζυγοί και Κριοί αποκαλύψτε τα συναισθήματά σας, τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό που κρύβετε μέσα σας και μοιραστείτε στιγμές αγάπης και συντροφικότητας, με το ταίρι σας και όποιον άλλο νομίζετε, βελτιώστε τις σχέσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αλλάξτε προς το καλύτερο το περιβάλλον σας. Ανάλογες καταστάσεις θα ζήσουν κι οι Σκορπιοί και οι Ιχθύες, ενώ Δίδυμοι και Τοξότες θα επηρεαστούν θετικά στα οικονομικά που θα πάρουν την άγουσα.

Όμως θετικά θα λειτουργήσουν και οι διάφορες όψεις της Αφροδίτης στη διάρκεια του μήνα:

Στις 8 Ιουλίου καθώς η  Αφροδίτη κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, ευκαιρίες για διασκέδαση αλλά και απρόβλεπτες εξελίξεις στα ερωτικά σε Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους που γεννήθηκαν στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου τους αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες κοντά στην 6η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Στις 17 Ιουλίου  καθώς η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του 2ου δεκαημέρου θα πιεστούν σε θέματα που αφορούν αισθηματικά και οικονομικά.

Μια ημέρα μετά στις 18 Ιουλίου η Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα επηρεάζει θετικά τις εξελίξεις για Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύς  και Ταύρους, Παρθένους, Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου.

Στις 21 Ιουλίου η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, φέρνει μοιραίες στιγμές για τις σχέσεις των Κριών, Καρκίνων, Ζυγών, Αιγόκερων του 3ου δεκαημέρου. Χαλιναγωγήστε τα πάθη, τις συναισθηματικές εξάρσεις και  τις ζήλιες, κι όλα θα γίνουν.

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, μην ξεχνάτε να δείχνετε τα συναισθήματά σας στους ανθρώπους που αγαπάτε, θυμίζοντάς τους όλα αυτά που σας ενώνουν και σας κάνουν να ονειρεύεστε το μέλλον.