Δεν γνωρίζουμε πόσο επεισοδιακά άρχισε ο Ιούλιος για τον καθένα από εσάς, πάντως ενόψει της πρώτης έκλειψης του καλοκαιριού, που είναι ηλιακή και θα πραγματοποιηθεί αύριο 2/7 ταυτόχρονα με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο όπως θα έχετε ήδη διαπιστώσει κάποιοι, υπάρχει περίσσεια ενέργεια, που φέρνει κινητικότητα αλλά κι ένταση, ειδικά σε θέματα που αφορούν στην οικογενειακή εστία.

Έτσι ή αλλιώς μια ημέρα πριν η Σελήνη από τους Διδύμους πριν περάσει στον Καρκίνο μας καλεί να επικοινωνήσουμε με κάθε τρόπο τα ζητήματα που μας απασχολούν, αλλά και για να ανταλλάξουμε πληροφορίες κι απόψεις στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε πληρέστερη εικόνα για την πιο ενδεδειγμένη λύση σε εκκρεμή θέματα. Απλά ότι κι αν ακούσετε αποφύγετε να βγάλετε εύκολα συμπεράσματα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε εκτός από τη διαχείριση οικογενειακών ζητημάτων σε ότι αφορά εμπορικές συμφωνίες αλλά και δημόσιες σχέσεις.

Δίδυμοι θα γίνετε κοινωνοί χρήσιμων πληροφοριών, που θα σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση για ζητήματα που σας απασχολούν.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες εξετάστε με προσοχή όσα μάθετε σήμερα γιατί μπορεί κάποια να μην είναι όπως σας τα μετέφεραν, ιδιαίτερα αν αφορούν στα επαγγελματικά σας ή θα επηρεάσουν σημαντικές αποφάσεις.

Ταύροι και Σκορπιοί να είστε πιο ανοιχτόμυαλοι και κυρίως υποψιασμένοι και δε θα χάσετε.

Περισσότερο από την αυριανή ηλιακή έκλειψη, που δεν θα είναι ορατή από τη χώρα μας, επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια, Κριός, Ζυγός, Καρκίνος και Αιγόκερως, που ανήκουν κυρίως στο δεύτερο δεκαήμερο για τους οποίους κλείνει ένας κύκλος ζωής κι ανοίγει ένας καινούργιος, που μπορεί να αφορά και σε μια σχέση ή έναν τρόπο εργασίας. Ξεχάστε το παρελθόν, πικρίες και παράπονα και αφοσιωθείτε στο τώρα και πώς θα το βελτιώσετε. Προσοχή και στην υγεία.

Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι προετοιμαστείτε κι εσείς για μια πιο συναρπαστική περίοδο για τα ερωτικά και τα οικονομικά σας.

Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί θα αναλάβετε πρωτοβουλίες σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, που θα σας δώσουν πόντους και θα σας κάνουν να κερδίσετε τις εντυπώσεις αλλά και… καρδιές.