Ο Ήλιος σήμερα Πέμπτη (20/6) μια ημέρα πριν περάσει στον Καρκίνο σηματοδοτώντας το θερινό ηλιοστάσιο και κηρύσσοντας κι επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού, μας καλεί να λύσουμε ζητήματα με τον στενό μας περίγυρο, να επικοινωνήσουμε, να κοινωνικοποιηθούμε, να διασκεδάσουμε και να φλερτάρουμε. Οι μετακινήσεις είναι μέσα στο πρόγραμμα, κι ακόμη κι αν αφορούν σε επαγγελματικούς λόγους θα είναι ευεργετικές για την ψυχολογία μας γι’ αυτό αδράξτε την ευκαιρία.

Τη διάθεσή μας για επικοινωνία αλλά και για κάτι έξω από τα συνηθισμένα, εντείνει η Σελήνη από τον Υδροχόο, που όμως καθώς θα κάνει τετράγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, προκαλεί ένταση, νευρικότητα και αντίδραση για την αντίδραση, γεγονός που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί, ελέγξτε τυχόν εκνευρισμό και κυρίως μη γίνετε εριστικοί με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σας και μην απαξιώνετε διαφορετικές απόψεις, αφού αρκετές φορές η σύνθεση είναι αυτή που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Υδροχόοι είστε από τους πρωταγωνιστές της ημέρας, αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται για να στεφθούν με επιτυχία οι επιδιώξεις σας.

Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί διατηρήστε την ψυχραιμία σας σε περίπτωση έντασης σε σπίτι ή δουλειά και δεν θα χάσετε.

Καρκίνοι και Αιγόκεροι αποφύγετε τα ρίσκα ακόμα κι αν προκληθείτε γιατί θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

Κριοί και Ζυγοί διοχετεύστε την ενέργεια σας στην προσπάθεια σας να επιλύσετε υπάρχοντα προβλήματα και θα αποζημιωθείτε.

Πως μας επηρεάζει το αυριανό θερινό ηλιοστάσιο;

Μπορεί η πορεία του Ήλιου από το ζώδιο του Καρκίνου να περιλαμβάνει δύσκολες όψεις  μέσα στον Ιούλιο (τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα κ.ο.κ.), ωστόσο καθώς ο ζωοδότης πλανήτης μας κάνει να ξεχειλίζουμε από συναίσθημα και να νιώθουμε πιο έντονη την επιθυμία να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας και με ότι θεωρεί ο καθένας οικογένεια και σπίτι και να απολαύσουμε τη θαλπωρή, τη στοργή και την τρυφερότητα που μπορεί να μας προσφέρουν, δεν έχετε παρά να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν σχετικά.

Ιδιαίτερα ευνοούνται ΤαύροιΠαρθένοιΣκορπιοί και Ιχθύες ενώ πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Κριοί και Ζυγοί. Οι προσπάθειες Καρκίνων κι Αιγόκερων μπορούν να ευοδωθούν αλλά μέσα από δυσκολίες.

Έτσι ή αλλιώς δεδομένου ότι τα συμπαντικά μηνύματα του θερινού ηλιοστασίου για τον καθένα είναι ξεχωριστά και κρατάνε μέχρι την φθινοπωρινή ισημερία, προσπαθήστε να τα λάβετε υπόψιν στην προσπάθειά σας να περάσετε ένα απολαυστικό καλοκαίρι. Κυρίως περάστε περισσότερο χρόνο με όσους σας κάνουν να αισθάνεστε όμορφα κι εκφράσετε τα συναισθήματά σας, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή…