Υπάρχουν κάποιοι ζωδιακοί τύποι που αρέσκονται στις φεγγαράδες και στους όρκους αιώνιας αγάπης κάτω από το σεληνόφως, κι άλλοι, που ξενερώνουν, βγάζουν… φλύκταινες και μόνο στη σκέψη μιας ρομαντικής βραδιάς. Το ρόλο τους σ’ αυτή τη συμπεριφορά κάποιων ζωδίων παίζουν φυσικά οι πλανήτες, κι υπάρχουν κάποιοι με τους οποίους δεν θα απολαύσεις απλά την Πανσέληνο, αλλά θα περάσεις μια ονειρική βραδιά. Έχουμε και λέμε:

Ο Ταύρος μαγεύεται από την Πανσέληνο, γίνεται άκρως ρομαντικός και πιο ερωτικός από ποτέ, ειδικά όταν είναι κι ερωτευμένος, οπότε επηρεασμένος από το φως του ολόγιομου φεγγαριού… κεντάει και στα λόγια του κάνοντας την βραδιά ιδιαίτερα μαγευτική. Θα περάσεις τέλεια μαζί του και θα νιώσεις ότι ζεις ένα όνειρο.

Ένας ευαίσθητος Καρκίνος, δε θα μπορούσε παρά να λατρεύει την Πανσέληνο, που τον κάνει να ταξιδεύει σε ρομαντικούς κόσμους. Με αυτή την ευκαιρία γεννιέται μέσα του το πάθος και ο ερωτισμός, θέλει να απολαύσει με το ταίρι του μια μοναδική βραδιά, κρατώντας αγκαλιά το αντικείμενο του πόθου του κι αποδεικνύοντάς του την μεγάλη του αγάπη. Μην του το αρνηθείς και δεν θα χάσεις…

Ο Ιχθύς είναι ίσως το πιο ρομαντικό ζώδιο από όλα και μια βραδιά Πανσελήνου γίνεται ιδιαίτερα ερωτικός και γλυκός καθώς αφήνεται στα συναισθήματα που τον κατακλύζουν όταν βρίσκεται υπό το φως του φεγγαρού.  Αν βαριέσαι να τα ζήσεις όλα αυτά, καλύτερα να μην το δείξεις, γιατί ως γνωστόν την Πανσέληνο κάνουν την εμφάνισή τους και οι λυκάνθρωποι…

Μια ξεχωριστή βραδιά θα περάσεις και με έναν Σκορπιό, ειδικά εάν τον έχουν χτυπήσει τα βέλη του έρωτα, οπότε θα συνειδητοποιήσεις ότι μεταμορφώνεται στην κυριολεξία, κάτω από την λάμψη του σεληνόφωτος, βγάζοντας ερωτισμό, πάθος και τα καλύτερά του στοιχεία μαζί και λίγη τρέλα από αυτή που κουβαλάει. Στο ίδιο πνεύμα κινούνται Υδροχόος, Ζυγός, Τοξότης και Λέοντας, που απολαμβάνουν τη βραδιά μεν αλλά  δεν αποκλείεται ανάλογα με τη διάθεση του καθενός, να σε ζαλίσουν με ιστορίες, πραγματικές και μη, για το φεγγάρι, το πότε πρωτοπάτησε εκεί ο άνθρώπος, αλλά κι εξωπραγματικές με φαντάσματα και δράκους, δρυίδες, ιέρειες και τελετές λατρείας, που κάτω από το σεληνόφως χορεύουν όλοι σε ρυθμούς μουσικής (τι άλλο;) μπαρόκ!

Έτσι ή αλλιώς αφεθείτε στη μαγεία των καλοκαιρινών ημερών που διάγουμε κι απολαύστε τις βραδιές  που μας προετοιμάζουν για την Πανσέληνο του Ιουνίου, στον Τοξότη, στις 17/6, που συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος,  συντροφιά με τους αγαπημένους σας κι όποιον άλλο σας κάνει να περνάτε όμορφα.

Τι φέρνει η Σελήνη στον Σκορπιό

Κατά τα λοιπά σήμερα Πέμπτη 13/6, τέσσερις ημέρες πριν από την Πανσέληνο, σε ένα από τα πιο αισιόδοξα ζώδια, που αρέσκεται να υποδέχεται την κάθε ημέρα, όπως της πρέπει, εστιάζοντας με κάθε ευκαιρία στην ομορφιά αυτού του κόσμου και στη χαρά της ζωής,  η Σελήνη στον Σκορπιό το απόγευμα, μας προσγειώνει ανώμαλα. Κι αυτό επειδή θα κάνει αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο, φορτίζοντάς μας συναισθηματικά, κάνοντάς μας ασταθείς, με συνεχή εναλλαγή στη διάθεση και τη συμπεριφορά μας, που μπορεί να γίνουν έντονες και συγκρουσιακές επηρεάζοντας την εξέλιξη οικονομικών θεμάτων αλλά και προσωπικών σχέσεων.

Παράλληλα βέβαια έχουμε τη δυνατότητα να δούμε στα βάθη της ψυχής μας, τι είναι αυτό που μας φοβίζει, ποια είναι τα απωθημένα που κουβαλάμε, και τι είναι αυτό που πραγματικά επιθυμούμε, και πως θα λειτουργήσουμε ώστε να το αποκτήσουμε. Παράλληλα, θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε εφόσον εκκρεμούν οικογενειακά θέματα στα οποία θα μας βοηθήσει η ανεπτυγμένη διαίσθηση, που διαθέτουμε. Ακολουθήστε την και θα αποζημειωθήτε.

Περισσότεροι επηρεάζονται φυσικά Ταύροι, Σκορπιοί, καθώς και Λέοντες και Υδροχόοι, οι οποίοι αν συνεχίσετε να στρουθοκαμηλίζετε σε επιβεβλημένες αλλαγές, θα τις λούζεστε από τους άλλους.

Κριοί και Ζυγοί αναζητείστε τα αίτια για να βρείτε γιατί δε νιώθετε ικανοποιημένοι ώστε να καταφέρετε να καλύψετε τα συναισθηματικά σας κενά, που παραμένουν.