Τέσσερις ημέρες μετά την Πανσέληνο στον Τοξότη, στις 17/6, έχουμε ένα ακόμη πλανητικό συμβάν, που μάλιστα μας επηρεάζει για όλο το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Αναφερόμαστε στο θερινό ηλιοστάσιο, στις 21/6, που δίνει το σύνθημα για να ξεκινήσει κι επίσημα το καλοκαίρι, και παράλληλα καθώς ο Ήλιος περνάει  στον Καρκίνο ξεχειλίζουμε από συναίσθημα και νιώθουμε πιο έντονη από ποτέ την επιθυμία να έρθουμε σε επαφή με τις ρίζες μας και με ότι θεωρεί ο καθένας οικογένεια και σπίτι και να απολαύσουμε τη θαλπωρή, τη στοργή και την τρυφερότητα που μπορεί να μας προσφέρουν.

Καρκίνοι, Κριοί, Ζυγοί και Αιγόκεροι θα έχουν τη δυνατότητα να επιλύσουν θέματα που τους απασχόλησαν έντονα και να μοιραστούν όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους τους, καθώς θα σας κατακλύζουν συναισθήματα κι  ρομαντισμός. Αν ελέγξετε την ευσυγκινησία και την υπερβολική σας ευαισθησία που μπορεί να οδηγήσει και σε ευθιξία όλα καλά θα πάνε.

Παράπονο δεν θα έχουν ούτε οι Σκορπιοί, Ιχθύες, Τοξότες και Δίδυμοι που ευνοούνται όπως και οι προαναφερόμενοι στις προσωπικές τους σχέσεις, καθώς και σε οικονομικά ζητήματα. Ακόμη κι αν δεν ανήκετε σε κάποιο από τα παραπάνω ζώδια, να θυμάστε ότι τα συμπαντικά μηνύματα του θερινού ηλιοστασίου για τον καθένα είναι ξεχωριστά και κρατάνε μέχρι την φθινοπωρινή ισημερία. Γι’ αυτό αποκωδικοποιήστε τα και λάβετέ τα υπόψιν στην προσπάθειά σας να περάσετε ένα υπέροχο καλοκαίρι.

Συγκρουσιακή διάθεση κι απρόοπτα

Κατά τα λοιπά το πλούσιο σημερινό πλανητικό σκηνικό (Άρης κι Ερμής στον Καρκίνο σε αντίθεση με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, Σελήνη στο Ζυγό κ.ά.) μας δημιουργεί έντονη συγκρουσιακή διάθεση, ωστόσο επειδή οι αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν ενδέχεται να είναι κομβικές για τη ζωή σας καλό είναι να λειτουργήσετε σε μια τέτοια περίπτωση με σύνεση, ψυχραιμία και λογική, και να μη δυναμιτίσετε επιπλέον  το κλίμα σε οικογενειακό κι επαγγελματικό πεδίο. Παράλληλα έχετε τα μάτια σας ανοιχτά, καθώς δεν θα λείψουν οι δυνατότητες  να μετατρέψετε αιφνίδια γεγονότα σε ευκαιρίες, που μπορούν να αποδώσουν τόσο σε επίπεδο συνεργασιών όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ζυγοί οι οποίοι δίνετε μαθήματα ευγένειας, στιλ και γοητείας. Αξιοποιήστε τα χαρίσματά σας.

Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι αν φροντίζατε για τις σχέσεις σας όπως για τον χώρο σας, όλα θα ήταν πολύ καλύτερα και για εσάς.

Παρθένοι και Ιχθύες κάντε κάτι για να χαλαρώσετε γιατί έχετε ζοριστεί αρκετά και δεν θα αργήσετε να ξεσπάσετε.