Δυναμικά αρχίζει η νέα εβδομάδα, καθώς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τη Δευτέρα (3/6), μας δίνει την ώθηση που χρειαζόμαστε για να κινητοποιηθούμε σε επίπεδο επικοινωνίας, γνώσεων και συναλλαγών, αλλά και να θέσουμε σε νέα βάση τις σχέσεις μας με το στενό περίγυρό μας..

Παράλληλα μεγαλώνει η διάθεσή μας για εξόδους και διασκέδαση γεγονός, που αυξάνει τις πιθανότητες να γνωρίσουμε πρόσωπα που θα μας προσελκύσουν. Επειδή όμως θα έχουμε την τάση να ωραιοποιούμε πρόσωπα και καταστάσεις, φροντίστε να είστε ρεαλιστές κι αντικειμενικοί, ώστε να διακρίνετε σωστά, και να προβλέψετε τυχόν εναλλακτικές, και γενικότερα αποφύγετε τις υπερβολές. Περισσότερο ευνοούνται οι Δίδυμοι, ακολουθούν οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι, και στη συνέχεια οι Κριοί και οι Λέοντες.

Δίδυμε όποιος βιάζεται σκοντάφτει! Αν δεν υποτιμήσετε τη νοημοσύνη των άλλων, τότε δεν έχετε κάτι να φοβάστε.

Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες για να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε, πρέπει να ξέρετε τι ακριβώς επιθυμείτε γιατί αν ακόμα αναρωτιέστε, το αποτέλεσμα δεν θα σας ικανοποιήσει.

Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αξιοποιήστε το μυαλό σας και τα μέσα που διαθέτετε, για να ανοίξετε πόρτες, που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από ερωτικά ή οικονομικά αδιέξοδα. Ειιδκότερα:

Κριέ έως και την Τρίτη μπορείτε να πετύχετε ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, συμφωνίες, σπουδές, ταξίδια και οικογενειακά ζητήματα, οπότε κινητοποιηθείτε σχετικά. Από τις 5/6 και μετά απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή από μέρους σας, και δη σε σχέσεις και συνεργασίες, που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως. Μην αμελείτε την υγεία σας.

Ταύρε η Αφροδίτη στο ζώδιό σας έως τις 8/6 κι ο Ερμής από τις 5/6 σας ευνοούν σε οικονομικά κι εργασιακά ζητήματα, αλλά και σε αισθηματικά και νέες γνωριμίες. Έτσι ή αλλιώς φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση αλλά και την ομορφιά σας.

Δίδυμε η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας βοηθά να ξεπεράσετε τυχόν εμπόδια και δυσκολίες ή ακόμα να γυρίσετε σελίδα σε δύσκολη κατάσταση που βιώσατε τελευταία. Εύνοια υπάρχει και στην εργασία και τα οικονομικά, αλλά και στις σχέσεις. Μην επαναπαύεστε λοιπόν…

Καρκίνε μήνας επιφυλάσσει εκπλήξεις κι απρόοπτα, οπότε φροντίστε να είστε συγκρατημένοι όσον αφορά δηλώσεις κι υποσχέσεις γιατί θα τις βρείτε μπροστά σας. Αυτό ισχύει και για τα ερωτικά.

Λέοντα η νέα Σελήνη λειτουργεί βοηθητικά για τα οικονομικά αλλά και τα ερωτικά. Παράλληλα ο Δίας, λειτουργεί σαν από μηχανής Θεός -περισσότερο γι’ εσάς του τρίτου δεκαημέρου- και σας γλιτώνει από τα χειρότερα παντού. Από τις 9/6 και μετά το κλίμα βελτιώνεται.

Παρθένε Νέα Σελήνη, αλλά και Ήλιος κι Ερμής προστάζουν την προσοχή σας έως και την Τρίτη, αλλά και να τα δώσετε όλα σε δουλειά κι όχι μόνο. Ανάσα θα πάρετε το υπόλοιπο της εβδομάδας, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι  δεν θα χρειαστεί να καταβάλετε κόπο.

Ζυγέ σύνθετη και απαιτητική η περίοδος αυτή σας υποχρεώνει σε διαρκή εγρήγορση. Αν επιδείξετε ψυχραιμία, υπομονή και προσοχή θα αποζημιωθείτε. Οι τρεις πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας είναι οι πιο ευνοϊκές ακόμη και για να προσπαθήσετε έναν διάλογο με συγγενείς και συνεργάτες αν υπάρχουν διαφορές.

Σκορπιέ οι πλανητικές όψεις της εβδομάδας απαιτούν να υπολογίζετε την κάθε σας κίνηση, κρίνοντας με αντικειμενικότητα τις καταστάσεις που βιώνετε. Από τις 5/6 ο Ερμής ευνοϊκός συμβάλλει θετικά σε σπουδές, συμφωνίες και ταξίδια. Από τις 9/6 και μετά παίρνετε ανάσες.

Τοξότη μπορεί να νιώθετε ότι δεν ορίζετε τις  εξελίξεις σε σπίτι και δουλειά. Αν είστε περισσότερο συνεπείς, υπεύθυνοι και συνεργάσιμοι, ιδιαίτερα έως και την Τρίτη, δεν θα χάσετε.

Αιγόκερε καθώς τα απρόοπτα δεν θα λείπουν διατηρήστε την ψυχραιμία και τη διαλλακτικότητά σας. Ειδικά μετά τις 5/6 έχετε τα μάτια σας ανοιχτά σε συμφωνίες και γραπτά, καθώς και στις επαφές σας, δεδομένου ότι επικοινωνία και συνεννόηση επιβαρύνονται. Διάγετε περίοδο που θα κριθεί και η συνέχεια διαταραγμένων σχέσεων.

Υδροχόε Ήλιος και Ερμής και Νέα Σελήνη συμβάλλουν στο να αναδείξετε ταλέντα και ιδέες, ενώ θετικά επηρεάζονται και τα οικονομικά σας. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο από τις 9/6 και μετά σταδιακά.

Ιχθύ μέχρι τις 5/6 οπότε ο  Ερμής σας ευνοεί φροντίστε να είστε  προσεχτικοί και στα λόγια που λέτε γιατί εύκολα θα παρεξηγηθείτε, και θα εμπλακείτε σε περιπέτειες.