Μύρισε καλοκαιράκι, και οι περισσότεροι αρχίζουμε να ονειρευόμαστε (τι άλλο αποδράσεις;) στα νησιά, κι όπου αλλού αρέσει στον καθένα. Ωστόσο κάποιοι θα σταθούν πιο τυχεροί από κάποιους άλλους και θα τις συνδυάσουν με «love story». Πιο ευνοημένοι αστρολογικά, που θα καρδιοχτυπήσουν και θα ζήσουν όμορφες στιγμές, βρίσκοντας (γιατί όχι;) το άλλο τους μισό είναι οι εξής ζωδιακοί τύποι:

Ταύροι είστε ανάμεσα στα ζώδια, που αν δεν έχετε ήδη καρδιοχτυπήσει, θα… σας συμβεί μέσα στο καλοκαίρι. Οι αποδράσεις σας επιφυλάσσουν πάθος ειδικά αν συναντήσετε έναν Καρκίνο ή έναν Σκορπιό, ενώ με κάποιον Υδροχόο… καλό είναι να έχετε το νου σας. Ακόμη κι αν είστε σε σχέση και νοιώθετε ότι δεν μιλάτε πια την ίδια γλώσσα με τον άνθρωπό σας εφόσον σας ενδιαφέρει θα καταφέρετε να επιλύσετε ότι σας ενοχλεί. Είστε το ζώδιο που φέτος θα προγραμματίσει μέχρι και σε γάμο.

Στους ευνοημένους είναι και οι Δίδυμοι, που αναμένεται να ζήσετε μοναδικές στιγμές στις καλοκαιρινές σας αποδράσεις. Με την δυναμική που σας δίνει ο Ήλιος τον Ιούνιο, πάνω στον οίκο σας μπορείτε άμεσα να φέρετε πιο κοντά το αντικείμενο του πόθου σας. Θα ταιριάξετε καλύτερα με έναν Υδροχόο και λιγότερο με τον Καρκίνο.

Κάποιον με τον οποίο θα ζήσουν έναν κεραυνοβόλο έρωτα αναμένεται να γνωρίσουν και οι Παρθένοι. Στο πρόγραμμα είναι μέχρι αποφάσεις για γάμο ή για επανασύνδεση. Θα τα βρουν πιο πολύ με έναν Λέοντα και λιγότερο με τον Κριό.

Οι Σκορπιοί ενδέχεται μέσα στο καλοκαίρι να ζήσετε το απόλυτα ρομαντικό και ερωτικό ταίριασμα που αναζητείτε από καιρό! Ο Ερμής από την νέα θέση του, νωρίς τον Ιούνιο, θα σας ευνοήσει… και θα λύσετε απορίες για το τι έχει στο μυαλό του κάποιος που σας ενδιαφέρει. Φροντίστε να προκαλέστε κάπως και την τύχη σας. Ωραίες στιγμές σας περιμένουν με κάποιο Αιγόκερω ή Δίδυμο και λιγότερο με κάποιον Κριό.

Από τους ευνοημένους είναι και οι Αιγόκεροι, εφόσον ανοιχτείτε κι εκφράσετε αυτά που έχετε στο μυαλό σας. Θα αποχαιρετήσετε τη μοναχική ζωή μάλλον με κάποιο Σκορπιό, ενώ με τον Τοξότη θα υπάρξουν θέματα.

Ακόμη κι αν δεν ανήκετε στα προαναφερόμενα ζώδια, μην αγχώνεστε, το καλοκαίρι -ειδικά αν αφεθείτε  στο λίγο κρασί, λίγο θάλασσα- ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, κι εφόσον είστε συνειδητοποιημένοι, ανοιχτοί και λίγο τυχεροί όλα είναι πιθανά!

Μετράει η ποιότητα

Κατά τα λοιπά αποχαιρετούμε τον Μάιο με μια πολύ ευνοϊκή όψη, καθώς η Αφροδίτη στον Ταύρο, κάνει τρίγωνο με τον Κρόνο στον Αιγόκερω, ωθώντας μας να ασχοληθούμε με τις ανάγκες μας και να αναζητήσουμε την ποιότητα, στην προσωπική και ερωτική μας ζωή, αλλά και στις συναναστροφές μας και στη διασκέδασή μας. Άλλωστε τα συναισθηματικά κενά δεν καλύπτονται παρά μέσα από ουσιαστικές επαφές, οπότε φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις επιλογές σας, να λειτουργείτε με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συνέπεια λόγων και πράξεων.

Περισσότερο φυσικά επηρεάζονται Ταύροι και Αιγόκεροι, οι οποίοι έχετε τη δυνατότητα να δείξετε τις ικανότητές σας και να κερδίσετε τα εύσημα.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι οργανωθείτε για να μην καταλήξετε να τρέχετε τελευταία στιγμή να τα προλάβετε όλα.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες ακόμη κι αν οι επιλογές σας είναι λίγες, εφόσον είναι αξιόλογες, έχει σημασία, οπότε εστιάστε στην ουσία.