Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού όπως συνειδητοποιήσαμε  βλέποντας και τα εκλογικά αποτελέσματα την περασμένη Κυριακή καταφθάνει γεμάτος γεγονότα, εξελίξεις αλλά και καταλυτικές αλλαγές. Νέα σχέδια πέφτουν στο τραπέζι, κι ελπίδες κι οράματα αναζωπυρώνονται, ωστόσο καλό είναι να διατηρούμε την αντικειμενική ματιά μας απέναντι σε όσα συμβαίνουν για να μπορούμε να διακρίνουμε πραγματικότητα, δυνατότητες και προοπτικές, αλήθειες και ψέματα, πριν προχωρήσουμε σε οριστικές αποφάσεις για θέματα που μας απασχολούν, κι όχι μόνο για να μην απογοητευτούμε, δεδομένου ότι τον Ιούλιο ακολουθούν μια σειρά από εκλείψεις, που θα μας δυσκολέψουν. Από  το πλανητικό σκηνικό του  μήνα που καταφθάνει περισσότερο επηρεάζονται:

Οι Δίδυμοι δέχονται επιρροές τόσο από τη Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου  όσο κι από την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 17/6 και θα προχωρήσουν σε  ξεσκαρταρίσματα εσωτερικά κι όχι μόνο, κρατώντας ότι τους χρειάζεται στην προσπάθειά τους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Στο πρόγραμμα είναι ταξίδια, νέα ξεκινήματα σε δουλειά και σε σπουδές,  ενώ αρκετοί αξιοποιώντας και την αυξημένη γοητεία, που θα διαθέτουν μεταξύ 9 – 30/6 θα κάνουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες  και θα περάσουν όμορφα με τους φίλους τους.

Στον Καρκίνο επιδρά ο  Άρης και ο Ερμής στο ζώδιό του (1-30/6 και 5-26/6), προκαλώντας εναλλαγές στη διάθεσή του κι έντονα συναισθήματα. Η πορεία και του Ήλιου στον Καρκίνο από τις 21/6, αυξάνει το ενδιαφέρον του για το σπίτι και την οικογένεια και θα του δώσει κίνητρο για να προχωρήσει σε αλλαγές, που θα αλλάξουν προς το καλύτερο την καθημερινότητά του κι όχι μόνο.

Ο Τοξότης επίσης επηρεάζεται από τη Νέα Σελήνη (3/6) που γίνεται στον άξονά του, η οποία τον ενεργοποιεί, καλώντας τον να προχωρήσει σε ξεκαθάρισμα και συγχρόνως ένα καινούργιο ξεκίνημα, με τους συνεργάτες αλλά και σε προσωπικό επίπεδο. Βοηθητικά στις αποφάσεις του θα λειτουργήσουν η Πανσέληνος στο ζώδιό του (17/6) αλλά και η Αφροδίτη (9 -29/6) από τους Διδύμους, που θα τον δικτυώσει σε τυχόν ανοίγματα κι επαφές που θα κάνει, φέρνοντας κέρδη σε όλα τα επίπεδα. 

Στον Αιγόκερω, ο Άρης από τον Καρκίνο (1-30/6), θα φέρει εντάσεις στις στενές του σχέσεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε όλα τα επίπεδα . Ταυτόχρονα ο Ερμής στον Καρκίνο (5-26/6) θα τον κάνει πιο τρυφερό κι εκφραστικό στις επαφές του, κάτι που θα του φέρει κέρδη. Η ζωή δεν είναι μόνο σοβαρότητα και συνέπεια, ενίοτε πρέπει να χαλαρώνεις λίγο.

Μικρότερη επιρροή δέχονται Ταύροι, Λέοντες και Σκορπιοί:

Ο Ταύρος και ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ευνοούνται από την Αφροδίτη που παραμένει στο ζώδιό τους μέχρι 8/6, φέρνοντας θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και όχι μόνο. Θα σας απασχολήσουν επίσης η ομορφιά σας, η διακόσμηση του σπιτιού σας, αλλά και οι τέχνες. 

Ο Λέοντας επηρεάζεται από το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό του (27-30/6), που θα τον κάνει πιο συναισθηματικό και δοτικό στη συμπεριφορά του. Ο οραματισμός, ο ιδεαλισμός και ο ρομαντισμός θα γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς του, με στόχο να ξεχωρίσει.

Ο Σκορπιός δέχεται επιρροή από την Αφροδίτη στον Ταύρο (1-8/6), στον άξονά του. Ειδικά όσοι έχουν γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχουν μια σημαντική εύνοια η οποία  θα τους βοηθήσει να ανατρέψουν κάποια δύσκολα δεδομένα.

Έντονο κλίμα

Κατά τα λοιπά σήμερα Δευτέρα 27/5, η Σελήνη από τους από τους Ιχθύες καθώς σχηματίζει τετράγωνο με τον Ερμή στους Διδύμους και αργότερα σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργεί έντονο κλίμα, μεταβαλλόμενη διάθεση, δυσκολία στις συζητήσεις και μία τάση να παρεξηγούμε τους άλλους νιώθοντας ότι δεν αντιλαμβάνονται αυτά που εκφράζουμε. Η νευρικότητα κατά τη διάρκεια της ημέρας και η έντονη ευαισθησία από το απόγευμα και μετά μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε σχέση με το κοντινό μας περιβάλλον, αλλά και με πρόσωπα της καθημερινότητας, καθώς δεν αποκλείονται  οι παρεξηγήσεις και οι αντιπαραθέσεις. Η αλήθεια μας ενδεχομένως να είναι διαφορετική από των υπολοίπων, όλα είναι σχετικά και ο καθένας κρίνει ανάλογα με αυτά που βλέπει ή εισπράττει από τους άλλους, ωστόσο, το θέμα είναι να μπορείς να ισορροπείς τις καταστάσεις. Η φαντασία και οι εμπνεύσεις μας πάντως θα αγγίξουν την κορυφή!

Ιχθύες χαλαρώστε κι απολαύστε τη βραδιά παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες εστιάστε στη γενική εικόνα της σχέσης, του σπιτιού ή της δουλειάς σας.

Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι συχνά αποσύρεστε στον δικό σας, μαγικό κόσμο από επιλογή. Αφού είστε μια χαρά, απολαύστε το.