Έξυπνος, πνευματώδης, ομιλητικός, ευχάριστος, με χιούμορ αλλά και περιπετειώδης, ο Δίδυμος (στη φωτό ένας από τους σταρ του ζωδίου) γοητεύει εύκολα μια γυναίκα από την αρχή της γνωριμίας τους. Ωστόσο, καλό είναι να γνωρίζετε πριν εμπλακείτε συναισθηματικά μαζί του, ότι δεν είναι πολύ σταθερός με τις σχέσεις του, ότι του αρέσουν πολύ οι γυναίκες και πάντα καταφέρνει με τον τρόπο του να πάρει αυτό που θέλει από την κάθε μία. Συνήθως είναι ιδανικός για σύντομες περιπέτειες και όχι για σοβαρές σχέσεις. Έτσι ή αλλιώς του αρέσει να έχει τις γυναίκες πρώτα από όλα φίλες του και σαν καλοί φίλοι θα διασκεδάσετε και θα μοιραστείτε πολλές όμορφες στιγμές.

Ο ίδιος γοητεύεται όχι τόσο από την εμφάνιση μιας γυναίκας, όσο από την προσωπικότητά της. Η γυναίκα που έχει γνώσεις, που καταφέρνει να εξιτάρει το μυαλό του, που διαθέτει χιούμορ και η οποία καταφέρνει να τον κάνει... να σωπάσει ο ίδιος, για να την ακούσει, αυτή είναι η γυναίκα που θα τον κερδίσει!

Όλα παίζουν

Κατά τα λοιπά σήμερα ο Άρης από τον Καρκίνο, που κάνει εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο, φέρνει ευκαιρίες για να επιλύσουμε επαγγελματικά ζητήματα, αλλά και οικογενειακές υποθέσεις που μπορεί να μας απασχολούν.

Λέξη κλειδί για να πετύχουμε τις επιδιώξεις μας είναι η διαφορτεική προσέγγιση, το να λειτουργήσουμε με καλή διάθεση, αλλά και δυναμισμό, απελευθερωμένοι από ταμπού και προκαταλήψεις, και υιοθετώντας τακτικές έξω από τις συνηθισμένες. Γενικότερα είμαστε πιο ανοιχτοί στο διαφορετικό και το ασυνήθιστο ενώ δεν αποκλείεται να βγάλουμε έναν προκλητικό ή εκκεντρικό χαρακτήρα.

Περισσότερο επηρεάζονται  Καρκίνοι και Ταύροι οι οποίοι δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας για να κάνετε τη διαφορά!

Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι αν δεν σπάσετε αβγά, δε θα φάτε ομελέτα.  Στο χέρι σας είναι οι εξελίξεις.

Δίδυμοι, Τοξότες και Ιχθύες έχετε καλές ιδέες και τη δυνατότητα να ξεχωρίσετε. Τολμήστε να τις προωθήσετε και μη χαραμίζεστε σε άσκοπους εντυπωσιασμούς!