Στην εκπομπή One Direct Weekend φιλοξενήθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμος Γιακουμάτος. Αναφερόμενος στα εργασιακά θέματα, ο κ. Γιακουμάτος επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη διαστρέβλωση των δηλώσεων του Κυριάκου Μητσοτάκη για 7ημερη εργασία, κάνοντας λόγο για «αρρώστια» του πρωθυπουργού.

«Πρέπει να κάνουμε αλλαγές στον εγκέφαλο του Τσίπρα, αυτά που λέει είναι τρελά» υποστήριξε ο κ. Γιακουμάτος, υπογραμμίζοντας πως «η ΝΔ συζητά μόνο για 40ωρο και συλλογικές συμβάσεις εργασίας».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα στην Υγεία, διευκρινίζοντας πάντως πως «δεν θα ιδιωτικοποιηθούν το νοσοκομεία». «Η υγεία είναι δημόσια και υποχρεωτική» είπε χαρακτηριστικά. Μιλώντας δε για τις εξελίξεις στο θέμα του Δημήτρη Κουφοντίνα, χαρακτήρισε λανθασμένη την απόφαση της Ξένης Δημητρίου. Όπως είπε, ο Κουφοντίνας παραμένει αμετανόητος και δεν δικαιούται καμιά άδεια». Στο πλαίσιο αυτό, αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της ΝΔ στα θέμα της ασφάλειας, ενώ είπε πως «η ασφάλεια του πολίτη είναι καθαρά θέμα πολιτικό».

Πηγή: onetv.gr