Η Αναντολού Εφές επέστρεψε στο Final 4 της Euroleague έπειτα από αρκετά χρόνια και ένας από τους καλύτερους παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ο Βασίλιε Μίτσιτς, μίλησε για την επιλογή του να μετακομίσει στην Τουρκία για λογαριασμό της Εφές.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα προηγούμενα έξι παιχνίδια που έχει αντιμετωπίσει την Φενέρμπαχτσε, ενώ χαρακτήρισε τον αυριανό ημιτελικό (17/5, 19:00) ως το ματς που παλεύεις όλη τη χρονιά για να βρεθείς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλιε Μίτσιτς:

Για την πρώτη του εντύπωση από το Final 4: «Οι πρώτες εντυπώσεις μου είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι για το οποίο παλεύεις όλη τη σεζόν. Πέρυσι δεν είχαμε εμπειρία. Φέτος είμαι έτοιμος να θυσιαστώ για την ομάδα και να δώσω το καλύτερο που μπορώ».

Για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε: «Πέρυσι χάσαμε από την Φενέρ. Καταλάβαμε πόσο δύσκολο είναι να παίζεις για 40 λεπτά κόντρα στην Φενέρ. Με τον Ντίξον ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Η Φενέρ έχει κάποιες απώλειες, αλλά είναι πολύ ποιοτική».

Για τα προηγούμενα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε: «Αυτά τα 6 προηγούμενα παιχνίδια δεν θα επηρεάσουν τον ημιτελικό. Πρέπει να θυσιαστούμε για κάθε μπάλα και να παλέψουμε γι αυτή. Έχουμε δείξει και οι δύο ομάδες πως μπορούμε να διαχειριστούμε κάθε είδους αγώνα».

Για την επιλογή της Εφές: «Πολλοί με ρωτούσαν γιατί πήγα στην Εφές. Από την πρώτη στιγμή ήμουν σίγουρος για την ποιότητα αυτής της ομάδας. Τα πήγαμε πολύ καλά στην κανονική διάρκεια και τώρα είμαστε εδώ».