Η Αφροδίτη περνά σήμερα από τον Κριό στον Ταύρο (στη φωτό μια από τις σταρ του ζωδίου) του οποίου είναι και κυβερνήτης και θα παραμείνει σε αυτή τη θέση ως τις 9 Ιουνίου, χαρίζοντας σε όλους τους ζωδιακούς τύπους μια σειρά από δώρα, που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά μας.

Την περίοδο αυτή όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις, την ομορφιά, την καλοπέραση, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά θα εξελιχθούν πολύ ευνοϊκά. Όλοι μας θα αναζητήσουμε την αρμονία και θα κάνουμε τα πάντα προκειμένου να την πετύχουμε εστιάζοντας σε ότι μας ευχαριστεί κι  είναι σημαντικό για εμάς. Πρόθυμη να μας προσφέρει ανέσεις, καλοπέραση κι έντονο ερωτισμό, η Αφροδίτη μας καλεί να ευχαριστηθούμε τα πάντα, από τα πιο μικρά της καθημερινής ζωής, μέχρι πολυτέλειες και απολαύσεις, που θα μας μοιράσει απλόχερα. Δεν έχετε παρά να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

Περισσότερο θα ευνοηθούν τα ζώδια της Γης, δηλαδή, Ταύροι, Παρθένοι, Αιγόκεροι και τα ζώδια του Νερού, δηλαδή Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

Ειδικότερα οι Ταύροι θα πάρετε από σήμερα μια γεύση για όλα αυτά τα ωραία που θα έρθουν, σε προσωπική κι επαγγελματική ζωή, οπότε φροντίστε να τα αξιοποιήσετε και να τα χαρείτε.

Το ίδιο ισχύει για Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Δεν έχετε παρά να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να να βελτιώσετε σχέση, συνεργασίες σε δουλειά,  αλλά και την εικόνα του σπιτιού σας.

Κριοί και Ζυγοί μετρώντας καθυστέρηση έρχεται η άνοιξη για εσάς σε προσωπικά και οικονομικά. Υποδεχθείτε την όπως της πρέπει.