Η Πανσέληνος περνάει στον Σκορπιό λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου 18 Μαΐου, και μας καλεί να εμβαθύνουμε στην πιο σκοτεινή πλευρά της ψυχής μας, αναζητώντας οτιδήποτε μας δημιουργεί φόβο και σκοτεινιάζει το βλέμμα μας, και να απελευθερωθούμε από αυτό, να βρούμε τη δύναμη να αποδεσμευτούμε από τα πράγματα και τους ανθρώπους που δεν μας εξυπηρετούν πια, και να αναγεννηθούμε. Καλό είναι αυτές τις ημέρες να είστε προσεκτικοί στα λόγια σας, τα επιχειρήματα και την έκφραση των συναισθημάτων σας.

Περισσότερο επηρεάζονται  τα σταθερά ζώδια, δηλαδή Ταύρος, Σκορπιός, Λέοντας και Υδροχόος, και δη όσοι έχουν γεννηθεί στο τρίτο δεκαήμερο αυτών των ζωδίων. Η Πανσέληνος μπορεί να φέρει ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες, οπότε έχετε το νου σας, και συγκρατήστε αυθορμητισμό, κτητικότητα ή πείσμα και ερωτισμό στις πιο ευάλωτες για τα νεύρα σας ημέρες, και παράλληλα ρυθμίστε εκκρεμότητες και σταθεροποιήστε κατά το δυνατόν τυχόν επιδιώξεις σας.  Καλό είναι να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις την περίοδο αυτή, να αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν, να κάνετε τον απολογισμό σας και να δρομολογήσετε τις υποθέσεις σας στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Ερωτισμός και αισθησιασμός στα ύψη

Στο μεταξύ σήμερα Τρίτη 14 Μαΐου, το εξάγωνο της Αφροδίτης στον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους, αυξάνει τον ερωτισμό και τον αισθησιασμό μας δίνοντας μια πικάντικη νότα στην ατμόσφαιρα, αλλά και ευκαιρίες για αναθέρμανση σχέσεων και καινούργια καρδιοχτύπια, εφόσον κυκλοφορήσουμε.

Θετική επιρροή δέχονται κυρίως Κριοί και Δίδυμοι, οι οποίοι θα είστε ακαταμάχητοι και δεν έχετε παρά να δείξετε αυτό που θέλετε για να το αποκτήσετε.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είναι πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με ζήλια, κόντρες και ανταγωνισμούς. Είναι προτιμότερο να δείξετε αυτοσυγκράτηση εκτός αν τα παραπάνω καταφέρετε να τα μετουσιώσετε σε πάθος!

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείστε αρκετά, οπότε τολμήσετε να διεκδικήσετε το αντικείμενο του πόθου σας.