Γήινος και σταθερός  αλλά και παιδί της Αφροδίτης ο Ταύρος (στη φωτο ο σταρ του ζωδίου Αλ Πατσίνο) είναι αξιόπιστος, ανθεκτικός και σαρωτικός, ενώ αγαπά καθετί όμορφο και την καλή ζωή και προσπαθεί να την αποκτήσει. Δεν μένει στα λόγια, έχει όραμα, του αρέσει να δημιουργεί, κι εργάζεται σκληρά για να πετύχει τις επιδιώξεις του.

Παράλληλα απεχθάνεται τα πολλά λόγια, τον παρορμητισμό, την ακαταστασία, την απερισκεψία και την άνευ λόγου πίεση, καθώς κι όσους του κολλάνε, αλλά και να αλλάζει γνώμη, μαζί και τους φωνακλάδες και τους υπερφίαλους.

Επίσης, επειδή ανήκει στα σταθερά ζώδια δεν του αρέσει να τον ξεβολεύεις, δεν τρελαίνεται με τις εκπλήξεις, τις αιφνίδιες αλλαγές και οτιδήποτε ακυρώνει την έννοια της σταθερότητας.

Βοήθειες από το πουθενά στο παραπέντε

Κατά τα λοιπά σήμερα Τετάρτη 8/5, καθώς ο Ήλιος στον Ταύρο θα βρεθεί απέναντι από τον Δία στον Σκορπιό, απελευθερώνει υψηλές ποσότητες θετικής ενέργειας, κατακλύζοντάς μας με αισιοδοξία και τύχη ενώ θα γίνουμε πιο ανέμελοι και θα έχουμε μια διάθεση να περάσουμε όμορφα. Εύκολες λύσεις και βοήθειες από το πουθενά θα εμφανιστούν και θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση στο παραπέντε, ενώ θα μας δοθούν ευκαιρίες και θα έχουμε εύνοια σε οικονομικά και επαγγελματικά. Δεν θα λείψουν και τα μεγάλα λόγια, οι υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, η ανωριμότητα και οι υπερβολές. Γι’ αυτό φροντίστε να έχετε το νου σας, ώστε να αποφύγετε τυχόν απροσεξίες σε δουλειά κι όχι μόνο γιατί κανείς δεν είναι στο απυρόβλητο.

Περισσότερο επηρεάζονται Ταύροι και Σκορπιοί οι οποίοι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, οπότε κοιτάξτε να απολαύσετε τα δώρα που θα σας χαρίσει η ημέρα.

Λέοντες και Υδροχόοι ευνοείστε σε τυχόν ανοίγματα και επιδιώξεις σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση λεπτομερειών και να μην εκτίθεστε.

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι θα έχετε αρκετές ευκαιρίες σε θέματα σχέσεων και οικονομικά. Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά…