Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «κρύβεται» «φοβούμενος την πολιτική αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων» δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στην Πολιτική Επιτροπή του κόμματος.
«Ο κ. Μητσοτάκης μπορεί να είναι «άχρηστος σε όλα τα άλλα», όπως θα έλεγε και η Φωτεινή Πιπιλή, αλλά ξέρει άριστα να κρύβεται από τον Αλέξη Τσίπρα, στην ασφάλεια των κομματικών του οργάνων, φοβούμενος την πολιτική αντιπαράθεση προγραμμάτων και θέσεων», αναφέρει Κουμουνδούρου.
«Δυστυχώς για τον ίδιο τη Δευτέρα ξεκινά η εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στη Βουλή, που ο πρωθυπουργός προκάλεσε. Εκεί, ο αρχηγός της ΝΔ θα πρέπει να πει και κάτι ουσιαστικό για να μην γελοιοποιηθεί», καταλήγει ο ΣΥΡΙΖΑ.
- Κακοκαιρία σαρώνει την Ευρώπη: Άνεμοι 213 χλμ/ώρα και θερμοκρασίες -32°C – Καταιγίδες, χιονοθύελλες και μπλακ άουτ
- Θάνατος 30χρονου στην Πάτρα: Στον εισαγγελέα άλλοι δύο κατηγορούμενοι – Αναζητούνται ακόμα τρεις
- «Τρίγωνο των Βερμούδων» στην βορειοδυτική Πελοπόννησο: Ανεμοστρόβιλος ξαναχτυπά και σηκώνει στον αέρα αυτοκίνητο – Ενα μυστήριο δεκαετιών







