Κάτι το θερμόμετρο που ανεβαίνει, κάτι η Παρασκευή, αλλά κυρίως ο Δίας, που αν και βρίσκεται ανάδρομος στον Τοξότη, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή, βελτιώνεται η διάθεσή μας και γινόμαστε πιο αισιόδοξοι. Η ημέρα ενδείκνυται για να κλείσετε μια κερδοφόρα συμφωνία ή να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε, καθώς οι πολλοί περνούν μια γενναιόδωρη φάση!  Αυξημένη κοινωνικότητα, οξυδέρκεια, τύχη σε κάθε είδους συμφωνίες, μηνύματα, εξομολογήσεις και ευχάριστα νέα και πολλά χαμόγελα είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Παράλληλα βέβαια η Σελήνη από τον Κριό  λίγο πριν περάσει στον Ταύρο μας καλεί να τακτοποιήσουμε τυχόν εκκρεμότητες, ώστε να εξασφαλίσουμε ένα καλό ξεκίνημα από αύριο. Οι νέες εκκινήσεις, εννοείται πως χρειάζονται προεργασία για να στεφθούν με επιτυχία.  Αν έχετε προνοήσει  μην το σκέφτεστε, προχωρήστε και θα αποζημιωθείτε!

Οι πιο τυχεροί της ημέρας είναι τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα του 3ου δεκαημέρου.

Κριοί η μαχητικότητά σας κάνει τον κάθε στόχο να φαίνεται ακόμα πιο εύκολος.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η υπομονή σας έχει δοκιμαστεί πολύ, αλλά δεν είναι ώρα να στυλώσετε τα πόδια.

Παρθένοι και Ιχθύες δεν θέλετε πολύ για να βγείτε από το πρόγραμμά σας, μείνετε συγκεντρωμένοι στο στόχο σας.

Όσο για το ποια ζώδια επηρεάζει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο; Επηρεάζει θετικά εκτός από τον Ταύρο και τα υπόλοιπα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά, ενώ είναι ευνοϊκή και για τον Αιγόκερω και την Παρθένο του β’ δεκαημέρου.

Ιδιαίτερα τον Ταύρο που γιορτάζει και τα γενέθλιά του αυτή την περίοδο τον οπλίζει με αποφασιστικότητα και πείσμα για να διεκδικήσει αυτά που επιθυμεί πολύ. Απλά αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και προσπαθήστε να διαχειριστείτε τις καταστάσεις, ακολουθώντας τον δρόμο που ξέρετε καλά και γενικότερα μη ρισκάρετε.