Όπως είναι φυσικό καθώς για τους πολλούς τις γιορτές του Πάσχα ακολουθεί η αυριανή αργία-απεργία της Πρωτομαγιάς είναι δύσκολη η επιστροφή στην κανονικότητα. Δεδομένου ότι Σελήνη και Ποσειδώνας στους Ιχθείς δεν συνδυάζονται με δουλειές και ρουτίνα, το μυαλό δεν θα μπορεί με τίποτα να συμμαζευτεί, κι όσοι τυχεροί εργάζονται μάλλον θα ζοριστούν κατά την προσαρμογή.

Περισσότερο επηρεάζονται οι Ιχθύες οι οποίοι εφόσον μπορείτε εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να κάνετε πλάνα για την απόδραση της Πρωτομαγιάς!

Δίδυμοι, Παρθένοι και Τοξότες μια προβληματική κατάσταση στη δουλειά ή το σπίτι σας θα σας κάνει να σηκώσετε τα χέρια ψηλά. Κάντε υπομονή.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι καθώς έχετε μεγάλες προσδοκίες και θέλετε τα καλύτερα δεν έχετε παρά να οργανωθείτε και περάστε στην πράξη.

Ποιοί ευνοούνται τον Μάιο

Έτσι ή αλλιώς ο τελευταίος μήνας την άνοιξης που καταφθάνει αύριο, παρά τις ανάδρομες φορές Δία, Κρόνου και Πλούτωνα, λειτουργεί αναζωογονητικά και φέρνει δώρα σε πολλούς ζωδιακούς τύπους, οπότε φροντίστε να τον υποδεχθείτε όπως του πρέπει. Είναι ένα μήνας, που ευνοεί την ευημερία και την πρόοδο, περιλαμβάνει ευκαιρίες σε οικονομικό επίπεδο, ενώ επιφυλάσσει λύσεις για ζητήματα σχέσεων, που ακουμπούν στο παρελθόν. Δεν θα λείψουν τα μικρά απρόοπτα, ωστόσο μην αφήσετε να σας χαλάσουν τη διάθεση, αφού θα αφορούν ζητήματα, που επιλύονται, κι αν είστε ψύχραιμοι και προσαρμοστικοί δεν έχετε κάτι για να ανησυχείτε.

Την εβδομάδα της Πρωτομαγιάς, που διανύουμε, η οποία κλείνει με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο την Κυριακή 5/5, ευνοούνται τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

Θετικές είναι οι πλανητικές όψεις (Ερμής και Αφροδίτη στον Ταύρο) και για τους Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς.

Στις 17/5 έχουμε την είσοδο του Άρη στον Καρκίνο έως τις 1/7, μια όψη που θα φέρει νεύρα κι εντάσεις σε Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους.

Στις 18 Μαΐου η Πανσέληνος στον αισθησιακό Σκορπιό και λίγες ημέρες μετά στις 21 Μαΐου το πέρασμα Ηλίου και Ερμή στους Διδύμους, φέρνουν μοιραίες και καρμικές εξελίξεις και γεγονότα.

Ειδικά οι Ταύροι που έχετε και τα γενέθλιά σας, κι είστε από τους ευνοημένους του μήνα φροντίστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, σε οικονομικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο σχέσεων, ώστε να ενισχύσετε την τόσο σημαντική για εσάς ασφάλεια. Οργανώστε καλύτερα το  χρόνο και τις δραστηριότητές σας.  Αποφύγετε τους εγωισμούς  και δεν θα χάσετε.