Μια ημέρα πριν ο μεταμορφωτικός Πλούτωνας αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στον Αιγόκερω, για περίπου πέντε μήνες, από τις 24 Απριλίου έως και τις 3 Οκτωβρίου, επηρεάζοντας αρκετούς από τους ζωδιακούς τύπους σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα που άπτονται του παρελθόντος, σήμερα Μεγάλη Τρίτη μας δίνεται η δυνατότητα να πάρουμε μια μικρή ανάσα.

Η Σελήνη που βρίσκεται ήδη στον Τοξότη και συναντά καταμεσήμερο τον Δία, αλλά και η σύνοδος Ήλιου – Ουρανού στον Ταύρο, κόντρα στο κατανυκτικό κλίμα της Μεγάλης Εβδομάδας, μας εφοδιάζει με αισιοδοξία, βελτιώνει τη διάθεσή μας, μας κάνει πιο ανοιχτόμυαλους σε καινούργιες ιδέες κι όχι μόνο προσφέροντάς μας ευκαιρίες να προοδεύσουμε, ενώ ταυτόχρονα μας καλεί να μοιραστούμε ανέμελες στιγμές με τους αγαπημένους μας και όποιον άλλο νομίζουμε.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά (ποιοι άλλοι;) οι Τοξότες, που είναι μέσα στην τρελή χαρά και δεν έχουν παρά να αξιοποιήσουν  την άνεση στην επικοινωνία που διαθέτουν και τη γοητεία που ασκούν.

Παρθένοι, Δίδυμοι και Ιχθύες κάποιες συμπεριφορές θα σας εκνευρίσουν. Ψυχραιμία!

Ταύροι και Σκορπιοί θα έχετε εύνοια σε οικονομικά ή ερωτικά. Αξιοποιείστε την.

Υδροχόοι και Λέοντες θα εκδηλώσετε την πιο θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά στους στόχους σας.

Ένταση στα ύψη

Ανεξάρτητα από το ζώδιό σας, κάντε όλοι σας ότι καλύτερο μπορείτε για να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε την ημέρα δεδομένης της αναδρομής του Πλούτωνα από αύριο, που ανεβάζει την ένταση στα ύψη.

Η μετάβαση του Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία επηρεάζει τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε θέματα εξουσίας, ελέγχου και χειραγώγησης σε προσωπικό κι όχι μόνο επίπεδο, κάνοντάσ μας πιο αντιδραστικούς από ποτέ.

Σημαντική επιρροή στον ανάδρομο Πλούτωνα ασκεί ο Κρόνος, που επίσης γυρίζει ανάδρομος στον Αιγόκερω από τις 30 Απριλίου ως 14 Σεπτεμβρίου. Δεδομένου ότι ο Κρόνος λειτουργεί σαν δάσκαλος, που δοκιμάζει και τεστάρει τον μαθητή, την προαναφερόμενη περίοδο, θα πρέπει να εργαστείτε σκληρά, με επιμονή και σοβαρότητα για να την ολοκλήρωση των στόχων σας. Δεν θα λείψουν απώλειες, δυσκολίες και απογοητεύσεις, αλλά έτσι κατανοεί κάποιος τι πρέπει να διορθώσει και ποιες πεποιθήσεις και πιστεύω που δεν εξυπηρετούν πλέον να αφήσει πίσω, εντέλει ποιες αλλαγές πρέπει να κάνει προκειμένου να προχωρήσει.

Κυρίως επηρεάζονται Καρκίνοι και Αιγόκεροι του 2ου και 3ου δεκαημέρου, οι οποίοι θα πρέπει να κατανοήσουν ότι προκειμένου να υπερασπιστούν κεκτημένα θα πρέπει να αλλάξουν, αν θέλουν να είναι από τους κερδιοσμένους της περιόδου. Επιρροές δέχονται και οι Παρθένοι των ίδιων δεκαημέρων οι οποίοι  θα πρέπει να λειτουργήσουν ανάλογα.