Ένα ακόμη βήμα προς την επίτευξη των επιδιώξεων, που έχουμε, μας βοηθά να κάνουμε η σημερινή Σελήνη από την Παρθένο, υπενθυμίζοντάς μας ότι πρέπει να χρησιμοποιούμε το μυαλό μας σε ότι μας απασχολεί για να διορθώσουμε τις συνέπειες των πράξεων μας, αρχίζοντας από τα καθημερινά και προχωρώντας στα πιο σημαντικά και τροφοδοτώντας μας με την πειθαρχία, τη δύναμη και την αντοχή που χρειαζόμαστε για να κάνουμε ότι απαιτείται.

Παράλληλα μας καλεί να αναλύσουμε όσο δεν πάει  τα συναισθήματά μας για να μπορέσουμε να τα διαχειριστούμε καλύτερα. Θα σταθούμε σε λεπτομέρειες, θα μετρήσουμε τα υπέρ και κατά, ώστε να βάλουμε το μυαλό μας σε τάξη, να νιώσουμε κια να λειτουργήσουμε καλύτερα. Λόγω της αντίθεσής της με τον πλανήτη της ουτοπίας και του ονείρου, τον Ποσειδώνα, που επίσης είναι στο πρόγραμμα, θα αποπροσανατολιστούμε ξανά και θα διχαστούμε, ανάμεσα σε αυτά που προστάζει το μυαλό και αυτά που επιθυμεί η καρδιά μας. ωστόσο αν είστε συνειδητοποιημένοι  και  διαθέτετε αυτοπεποίθηση όλα θα γίνουν!

Δεδομένου ότι απόψε ο Ερμής αφήνει πίσω οριστικά την πιο πρόσφατη ανάδρομη φάση του από τους Ιχθύς και περνάει στον Κριό, και ότι καταφθάνει την Παρασκευή 19/3 μια ακόμη Πανσέληνος στον Ζυγό, που θα βοηθήσει στην εξισορρόπηση και στην ομαλή εξέλιξη σχέσεων και επαφών, δεν έχετε παρά να προετοιμαστείτε για μια νέα αρχή. Τολμήστε να διαγράψετε ό,τι σας ταλαιπώρησε, πάρτε το χρόνο σας, ώστε να τα βάλετε όλα σε μια τάξη και να ανασυγκροτηθείτε και αρχίστε να σχεδιάζετε το πώς θα περάστε το Πάσχα κι όχι μόνο…

Περισσότερο επηρεάζονται Παρθένοι, Ιχθύες, Δίδυμοι και Τοξότες, οι οποίοι ενίοτε καλό είναι να αποφασίζετε με γνώμονα, όχι μόνο το τι χρειάζεστε, αλλά και το τι νιώθετε. Αν πάλι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα συναισθήματά σας, μην βασανίζεστε, αφήστε το για μια άλλη μέρα!

Λέοντες, Υδροχόοι και Σκορπιοί, ακολουθήστε την καρδιά σας αλλά μην ξεχνάτε να εκλογικεύετε τις καταστάσεις που βιώνετε. Κυρίως μην αφήνετε τον έρωτα να θολώνει την κρίση σας και τις επιθυμίες σας να σας βγάζουν από το οικονομικό σας προϋπολογισμό. Όλα θα τα βρείτε μπροστά σας…

Τι φέρνει ο Ερμής από τον Κριό

Ο Ερμής στον παρορμητικό και δυναμικό Κριό, από αύριο 17 Απριλίου έως και τις 6 Μαΐου, δηλαδή για τρεις εβδομάδες, θα φέρει αλλαγές καθώς θα μας κάνει πιο επικοινωνιακούς και θα ξεμπλοκάρει στάσιμες καταστάσεις, δοσοληψίες, συζητήσεις και συμφωνίες σαρώνοντας… το σύμπαν!  Απλά φροντίστε να μην παρασυρθείτε από τον πολύ ενθουσιασμό, μην δράτε παρορμητικά, φιλτράρετε λόγια και λάβετε υπόψιν όλες τις παραμέτρους για κάθε ενδεχόμενο, πριν προχωρήσετε σε μία συμφωνία ή δώσετε μια υπόσχεση ζωής.

Περισσότερο επηρεάζονται τα παρορμητικά ζώδια, Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι, οι οποίοι καλό θα είναι να σκέφτεστε διπλά πριν μιλήσετε. Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι είστε πανέτοιμοι για δράση, η οποία θα είναι ουσιαστική και δημιουργική. Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς  λειτουργείστε με το βλέμμα μπροστά, ενώ νέα σχέδια και όνειρα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την καθημερινότητα σας.