Μια πολλά υποσχόμενη εβδομάδα γεμάτη, με έντονα συναισθήματα και αρκετή κινητικότητα για τους περισσότερους ζωδιακούς τύπους, εγκαινίασε η σημερινή Δευτέρα καθώς η Αφροδίτη στους Ιχθείς δημιουργεί εξάγωνο με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Δία στον Τοξότη. Μην παραξενευτείτε εάν νιώσετε ότι η καρδιά σας χτυπά πιο δυνατά και  ότι είστε έτοιμοι να πάρετε τους δρόμους για να συναντήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, καθώς η συγκεκριμένη όψη μας φτιάχνει τη διάθεση και μας καλεί να αποκτήσουμε ό,τι λαχταρά η ψυχή μας και να απολαύσουμε  όλα τα όμορφα πράγματα που έχει να προσφέρει η ζωή. Λειτουργώντας προς αυτή την κατεύθυνση κάποιοι δεν θα λογαριάσουν ούτε την ταλαιπωρία ούτε το χρήμα. Προτιμήστε να είστε γενναιόδωροι με τα συναισθήματά σας, αρκεί να εννοείτε αυτό που λέτε, διαφορετικά δεν αποκλείεται να σας κυριεύσει το αίσθημα του ανικανοποίητου.

Περισσότερο επηρεάζονται Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, οι οποίοι δεν έχετε παρά να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας δίνονται, ελέγχοντας όμως και τυχόν τάσεις έπαρσης και υπεροψίας για να μην τρέχετε να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα.

Ταύροι και Σκορπιοί  φανείτε συνετοί στα οικονομικά σας, αλλά και στα ερωτικά σας, αφού κάποιες από τις υποσχέσεις που σας δίνονται δεν αποκλείεται να είναι χωρίς αντίκρισμα!

Λέοντες και Υδροχόοι θα βρεθείτε στο επίκεντρο, θα το διασκεδάσετε όσο περισσότερο γίνεται, όμως ο υπερβολικός ενθουσιασμός και η υπεραισιοδοξία συχνά σε οδηγεί σε επιπολαιότητες και γκάφες!

Τι να προσέξεις καθώς έρχεται και μια ανατρπετική Πανσέληνος

Πιο συγκεκριμένα την εβδομάδα, που μόλις άρχισε, δεδομένου ότι εκτός από το πέρασμα του Ερμή την Τετάρτη 17/4 και της Αφροδίτης το Σάββατο 20/4 στον Κριό, περιλαμβάνει μια ανατρεπτική Πανσέληνο  την Παρασκευή 19/4, καλό είναι να προσέχετε τα εξής, ανάλογα με το ζώδιό σας:

Κριέ μπορείς να αναβαθμίσεις τη ζωή σου σε όλα τα επίπεδα αρκεί να θυμάσαι ότι οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά.

Ταύρε άδραξε την ευκαιρία να περάσεις καλά αλλά μην ξεχάσεις να είσαι επιλεκτικός στις επιλογές σου.

Δίδυμε προσπάθησε να λειτουργείς με σύνεση και λογική σε σχέσεις και δουλειά για να μη βρεθείς ξανά σε μειονεκτική θέση.

Καρκίνε μια καινούρια γνωριμία ενδέχεται να σου φανεί χρήσιμη στα επαγγελματικά σου. Ωστόσο οι ευκαιρίες και οι λύσεις σε ότι περιμένεις θα έρθουν μέσα από τα γεγονότα.

Λέοντα ενίοτε πρέπει να αφήνεις τις καταστάσεις να εξελίσσονται χωρίς να μπλέκεσαι σε παρασκήνιο ή να παίρνεις μέρος σε συζητήσεις με ανώφελες εντάσεις. Από εσένα εξαρτάται η συνέχεια.

Παρθένε τα πολλά λόγια και οι εξυπνακίστικες ατάκες δημιουργούν αντίθετα αποτελέσματα από τα επιδιωκόμενα. Συγκρατήσου.

Ζυγέ καλείσαι για μια ακόμη φορά να δικαιώσεις το χαρακτηρισμό του ισορροπιστή, οπότε μείνε ψύχραιμος, δες με αντικειμενικότητα τα γεγονότα, και μη βιαστείς να προχωρήσεις σε ξεκαθαρίσματα αυτή την περίοδο.

Σκορπιέ όταν κάποιοι σε πικραίνουν με τη στάση τους και την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά τους παραπονέσου και πες αλήθειες εφόσον φυσικά σε ενδιαφέρει να περισώσεις κάποιες σχέσεις. Να είσαι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες.

Τοξότη προσπάθησε να λειτουργείς οργανωμένα και συγκράτησε  εκρήξεις θυμού που μπορεί να έχεις. Παράλληλα φρόντισε να ξεκουράζεσαι σωματικά και πνευματικά.

Αιγόκερε απέφυγε τις υπερβολές και τις εντάσεις καθώς ο μήνας σου επιφυλάσσει αρκετές δυσκολίες.

Υδροχόε η σχέση σου με τον σύντροφό σου κι όχι μόνο θα βρεθούν στο επίκεντρο. Μην είσαι καταπιεστικός και δεν θα χάσεις

Ιχθύ εάν σε ενδιαφέρει η σχέση σου προσπάθησε να επιλύσεις παρεξηγήσεις και να ξεπεράσεις τις δύσκολες στιγμές της.