Την διαλεύκανση της υπόθεσης Πετσίτη ζητά ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, σημειώνοντας παράλληλα πως «όλα είναι προς εξέταση».

«Ο κόσμος θέλει απαντήσεις και αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα», αδειάζοντας, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει, τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, μετά και τη δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου ότι δεν γνωρίζει τη σχέση Νίκου Παππά με Αρτέμη Αρτεμίου.

«Όλα είναι προς εξέταση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σκουρλέτης για την υπόθεση Πετσίτη σε συνέντευξή του στην εφημερίδα των Συντακτών.

Ερωτηθείς για τον ΜανώληΣ Πετσίτη απάντησε πως «σίγουρα τον έχει πάρει κάπου το μάτι μου» και ότι «γνωρίζω αυτό που επιβεβαίωσε και ο Νίκος Παππάς για τη φιλική σχέση που είχαν στην Καισαριανή».

«Από εκεί και πέρα όλα είναι προς διερεύνηση» τόνισε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζοντας ότι ο κόσμος «επειδή έχει περάσει όλα τα προηγούμενα, όταν υπάρχει έστω και η πραγματική σκιά τέτοιων πρακτικών, θέλει να δοθούν απαντήσεις» και συμπλήρωσε τονίζοντας πως «αυτό λοιπόν πρέπει να το κάνουμε όλοι όσοι έχουμε δημόσια αξιώματα».

«Με αυτή την έσννοια θεωρώ ότι ότι είναι σε θετική κατεύθυνση οι τοποθετήσεις της κυβέρνησης που θέλουν να διευκολύνουν την οποιαδήποτε συζήτηση» κατέληξε για το θέμα ο Πάνος Σκουρλέτης.