Ένα ασυνήθιστο τρόπο σε σχέση με τους άλλους ζωδιακούς τύπους έχουν αυτοί των ζωδίων της φωτιάς να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους στις γυναίκες, που τους ελκύουν με την παρουσία τους.

Κριός, Λέων και Τοξότης δρουν με τον ίδιο παιδιάστικο τρόπο όταν γοητεύονται από μια γυναικεία παρουσία. Αντί να σου κάνουν ένα κομπλιμέντο για το καινούργιο σου χτένισμα θα σε κοροϊδέψουν γι’ αυτό. Αντί να σου πουν πόσο καλή δουλειά έχεις κάνει σε κάτι, θα εστιάσουν σ’ αυτό που δεν ήταν κι απαραίτητο να εντάξεις σε κάποιο π.χ. πρότζεκτ, αλλά έπρεπε να είχες προβλέψει να εντάξεις. Εν ολίγοις πάντα θα βρουν έναν τρόπο για να σου ασκήσουν κριτική. Χρησιμοποιώντας βέβαια το χιούμορ, το οποίο διαθέτουν. Δεν αποκλείεται μάλιστα να το παρακάνουν τόσο κάποιες φορές που να νιώσεις άσχημα, αρκετά άσχημα. Όπως και να έχει θα συμπεριφερθούν σαν μικρά παιδιά λες και βρίσκονται στην παιδική χαρά για τον πολύ απλό λόγο ότι το να είναι… κακοί μαζί σου είναι ευκολότερο από το παραδεχτούν ότι κάτι νιώθουν για σένα. Τι να πεις!

Φορτισμένη ατμόσφαιρα

Κατά τα λοιπά σήμερα Τρίτη 9/4 , καθώς η Σελήνη και ο Άρης συναντιούνται στους Διδύμους, μας φορτίζουν συναισθηματικά και παράλληλα μας κάνουν να θέλουμε  να ξεφύγουμε από τη ρουτίνα. Το μυαλό μας σκέφεται διάφορα, η γλώσσα μας περνάει από το ένα θέμα στο άλλο και η περιέργειά μας για να γνωρίσουμε καινούργια πράγματα και ανθρώπους, να ξεφύγουμε από τα ίδια και τα ίδια είναι μεγάλη. Θα καταπιαστούμε με πολλά και ενδεχομένως, διαφορετικά μεταξύ τους, κι εκεί πρέπει να προσέξουμε γιατί από τη βιασύνη να τα προλάβουμε όλα μπορεί να κάνουμε γκάφες ή να ανοίξουμε περισσότερα μέτωπα σε προβληματικές καταστάσεις που μας απασχολούν σε σπίτι και δουλειά.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Δίδυμοι που είναι πιο επικοινωνιακοί από ποτέ και δεν μπορούν να σταθούν ούτε δευτερόλεπτο. Θα έχουν διάθεση να γνωρίσουν νέους ανθρώπους και δραστηριότητες που όμως δεν θα καλύψουν την αίσθηση του ανικανοποίητου που τους διακατέχει.

Τοξότες, Παρθένοι, Ιχθύς τελευταία έχουν δοκιμαστεί πολύ τα όρια της υπομονής σας και της ανοχής σας σε σπίτι και δουλειά, και είστε έτοιμοι να εκραγείτε. Συγκρατηθείτε όσο μπορείτε και δεν θα χάσετε.

Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί λειτουργείστε με σύνεση σε οικονομικά κι ερωτικά και μην εκτίθεστε χωρίς σημαντικό λόγο, γιατί όλα κάποια στιγμή θα τα βρείτε μπροστά σας!