Όσο κι αν το πλούσιο πλανητικό σκηνικό της άνοιξης ομοιάζει με αυτό του καιρού, που με τα σκαμπανεβάσματα του, επηρεάζει αρκετούς, ρίχνοντας  προσωρινά τη διάθεσή τους, η εποχή έχει αλλάξει κι οδεύουμε προς το καλοκαίρι.

Εκείνοι που όλο το προηγούμενο διάστημα έχουν δουλέψει με τον εαυτό του και έχουν αποκτήσει συνείδηση των θέλω τους, αλλά και των δυνατοτήτων τους, των αναγκών ή υποχρεώσεων που υπάρχουν, και δεν τρέφουν αυταπάτες, δεν έχουν λόγο να ανησυχούν.

Ακόμη κι ο ανάδρομος Δίας  από τον Τοξότη, που αρχίζει την πορεία του από την Τετάρτη 10 Απριλίου κι έως τις 11 Αυγούστου, δηλαδή για περίπου τρεις μήνες, μας προσφέρει τη δυνατότητα να επανεξετάσουμε ότι μας ενδιαφέρει είναι σημαντικό για τον καθένα ξεχωριστά, είτε αφορά σχέσεις, είτε σχέδια πάσης φύσης, να διορθώσουμε λάθη και παραλείψεις, επιμένοντας στη λεπτομέρεια, και να προχωρήσουμε.

Από την αναδρομή του Δία επηρεάζονται όλοι, αλλά κυρίως οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες του τρίτου και του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, του δευτέρου δεκαημέρου ή όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κάποιες από τις πρώτες ημέρες αυτού του τριμήνου μπορεί να σας ζορίσουν. Λειτουργείστε με σύνεση και υπομονή και μην κάνετε κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

Αφήστε στην άκρη τα πείσματα

Κατά τα λοιπά σήμερα Δευτέρα (8/4) η Σελήνη από τον Ταύρο μας καλεί να αναζητήσουμε τις σταθερές στη ζωή μας και παράλληλα να απολαύσουμε τις μικροχαρές της ζωής. Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε πιο πρακτικοί, ενώ η αποφασιστικότητα και η επιμονή θα μας χαρακτηρίζουν ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα που θέλουμε να καταφέρουμε. Απλά αφήστε στην άκρη το πείσμα και την ξεροκεφαλιά.

Περισσότερο επηρεάζονται φυσικά οι Ταύροι, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν τις επιδιώξεις τους σε ερωτικά κι επαγγελματικά, και να κερδίσουν ό,τι θεωρούν ότι τους αξίζει.

Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι όταν πεισμώνετε μπορείτε να… σκάσετε μέχρι γάιδαρο, οπότε πάρτε το αλλιώς για να αποφύγετε ανώφελες εντάσεις στη σχέση, το σπίτι ή τη δουλειά σας.

Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί αν εστιάσετε σε ότι σας ενδιαφέρει πραγματικά, ότι κι αν είναι αν είναι, έρωτας ή χρήματα  δεν θα χάσετε… Η συνέχεια εξαρτάται από εσάς…