Πουρνό πουρνό σήμερα Πέμπτη (4/3) το φεγγάρι εισήλθε στον Κριό, όπου θα σχηματίσει αύριο μια νέα Σελήνη, σηματοδοτώντας μια νέα περίοδο για αρκετούς από τους ζωδιακούς τύπους. Μην αγχώνεστε αν νιώθετε ότι δεν είστε ακόμη έτοιμοι για κάτι τέτοιο και ότι παραμένουν ανοιχτές παλιές πληγές το προκαλεί αυτό ο πλανήτης του πεπρωμένου Πλούτωνας στον Αιγόκερω. Αν έχετε προβεί στον απολογισμό σας, έχετε συνείδηση των προσπαθειών που έχετε κάνει και τι θέλετε  για το μέλλον, προχωρήστε προς τα μπροστά. Είπαμε οι πλανήτες είναι στο πλάι σας και σας δίνουν την απαραίτητη ενέργεια και ώθηση ώστε να ξεκολλήσετε από ότι σας κρατά πίσω.

Στο πλαίσιο αυτό μην διστάσετε να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αλλά και να εκφράσετε αλήθειες κι όσα νιώθετε με ειλικρίνεια, απλά προσέξτε να μην ξεπεράσετε τα όρια, σοκάροντας με την ωμότητά σας και να μην φθάσετε στην αγένεια. Προσέξτε περισσότερο αν είστε Ζυγός και Κριός.

Έτσι ή αλλιώς  οι Κριοί, είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της ημέρας, αλλά και από τους πιο ευνοημένους της νέας Σελήνης, και θα καταφέρουν να πραγματοποιήσουν ότι βάλουν στο μυαλό τους.

Από τη νέα Σελήνη δέχονται ευνοϊκές επιρροές επίσης Λέοντες και Τοξότες αλλά και Δίδυμοι και Υδροχόοι.

Σήμερα, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι είστε ευερέθιστοι και έτοιμοι για καβγά. Αν θεωρείτε ότι χρειάζεται βάλτε καμιά φωνή, απλά προσέξτε να μην εμπλακείτε σε ανώφελους τσακωμούς σε σπίτι κι εργασία. Προτιμήστε να εκφράσετε σε ήπιους τόνους συναισθήματα κι απόψεις.

Παρθένοι και Ιχθύες ενίοτε πρέπει να αφήνεις τον χρόνο να τρέξει προκειμένου να βρεθούν λύσεις σε ζητήματα που σε απασχολούν και να μην προκαλείς τις εξελίξεις. Περιμένοντας απλά απέφυγε τις βόλτες στα μαγαζιά!