Άκρως ευνοϊκό είναι το αστρολογικό πλαίσιο των ημερών, καθώς ο πλανήτης της επικοινωνίας Ερμής επέστρεψε σε ορθή πορεία στους Ιχθείς (28/3-17/4) ενώ ταυτόχρονα ο πλανήτης της ενέργειας και της δράσης Άρης περνά την Κυριακή από τον Ταύρο στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει για ενάμιση μήνα (31/3-16/5).

Ύστερα από μια δύσκολη περίοδο για πολλούς, με την ασυνεννοησία, τις παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα να κυριαρχούν, η ισορροπία σε αρκετές σχέσεις αποκαθίσταται σταδιακά καθώς η επικοινωνία διευκολύνεται και η ψύχραιμη συζήτηση πάντα κάτι βγάζει και κάπου καλύτερα σε οδηγεί. Παράλληλα γινόμαστε πιο κινητικοί στην καθημερινότητά μας, ευέλικτοι και ανοιχτόμυαλοι, πιο δεκτικοί σε αλλαγές και νέα πεδία ενδιαφερόντων και γενικότερα σε ότι ερεθίζει το μυαλό μας.

Από τη νέα θέση του Άρη ωφελούνται Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι που θα έχουν την δυνατότητα να ανοίξουν τον κύκλο της κοινωνικής τους ζωής. Δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί και η ένταση στις σχέσεις για τους Τοξότες,  Παρθένους και Ιχθείς. Απρογραμμάτιστα έξοδα θα έχουν Ταύροι και Σκορπιοί. Αναλυτικότερα:

Κριέ ο κυβερνήτης σου Άρης από τη νέα του θέση σε γεμίζει ενέργεια αλλά ταυτόχρονα αυξάνει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, κάτι που ενδέχεται να επηρεάσει την επικοινωνία σου με διάφορα πρόσωπα, αφού στην προσπάθειά σου να τα προλάβεις όλα θα είσαι νευρικός, σαρωτικός και καυστικός. Πρόσεξε στις μετακινήσεις σου.

Ταύρε  επηρεάζεσαι σε οικονομικά και σε συναισθηματικά, όπου θα γίνεις πιο διεκδικητικός, μαχητικός και ευέλικτος προκειμένου να διασφαλίσεις τα κεκτημένα σου και να πετύχεις τις επιδιώξεις σου.  Απέφυγε τις αγορές.

Δίδυμε ο Άρης στο ζώδιό σου σε χρήζει πρωταγωνιστή στους τομείς με τους οποίους ασχολείσαι, αλλά σε γεμίζει και με υπεροψία και εγωισμό. Αν ελέγξεις αυτά τα συναισθήματα δεν θα χάσεις. Λόγω της βιασύνης που θα σε διακατέχει θα είσαι επιρρεπής σε ατυχήματα.

Καρκίνε θα διακατέχεσαι από έντονη ψυχολογική αναστάτωση και εσωτερικές εντάσεις, λόγω του τρόπου που βιώνεις τα πράγματα σε σπίτι και εργασία. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και συγκράτησε τα νεύρα σου κι όλα θα γίνουν.

Λέοντα είσαι πιο ενθουσιώδης και κοινωνικός από ποτέ, γεγονός, που θα σε ευνοήσει στη δουλειά, όπου όμως δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί και οι  παρεξηγήσεις. Παράλληλα, ξενύχτια, διασκέδαση και φλερτ είναι στο πρόγραμμα.

Παρθένε οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις φέρνουν πίεση και ένταση. Επιστράτευσε την λογική σου και την αμεροληψία σου, διατήρησε την ψυχραιμία σου και θα αποζημιωθείς από τις εξελίξεις.

Ζυγέ διάγεις μια περίοδο εξωστρέφειας με πολλές μετακινήσεις και επαφές. Φρόντισε να περνάς από κόσκινο κάθε τι που σου προτείνουν και θα είσαι κερδισμένος στο τέλος της ημέρας.

Σκορπιέ θα είσαι πιο δυναμικός και επίμονος στις διάφορες επιδιώξεις σου, αλλά και αισθησιακός και έντονα συναισθηματικός. Φρόντισε να μην ξανοίγεσαι με άτομα που δεν ξέρεις καλά.

Τοξότη ο Άρης φέρνει έντονες αναταράξεις στις σχέσεις σου (επαγγελματικές και μη). Φρόντισε να μην είσαι επιθετικός και παρορμητικός αλλά διαλλακτικός και να μην δεσμεύεσαι για ότι δεν μπορείς να υποστηρίξεις.

Αιγόκερε ο φόρτος στη δουλειά θα είναι μεγάλος και θα πρέπει να είσαι συνεχώς σε εγρήγορση για να τα προλάβεις όλα. Πρόσεξε τα μηχανήματα και τα αιχμηρά εργαλεία και μην αμελείς την ξεκούρασή σου και την υγεία σου.

Υδροχόε είσαι γεμάτος ενέργεια κάτι που θα διοχετεύσεις με επιτυχία σε δουλειά,  σπίτι και κοινωνική ζωή. Απόλαυσε την περίοδο όσο περισσότερο μπορείς.

Ιχθύ οικογενειακά προβλήματα, ζημιές στο σπίτι ή θέματα με ένα ακίνητο είναι στο πρόγραμμα. Οργανώσου όσο καλύτερα μπορείς προκειμένου να προλάβεις τα χειρότερα.

Προς τα μπρος…

Κατά τα λοιπά σήμερα Παρασκευή (29/3) καθώς ο Ερμής ξαναγυρνά ορθόδρομος στους Ιχθείς όλα δρομολογούνται πιο εύκολα, οι εκκρεμότητες, οι δουλειές και οι προσωπικές μας υποθέσεις, παίρνουν ξανά το δρόμο τους. Αδράξτε την ευκαιρία για να επιλύσετε ότι σας προβλημάτιζε.

Περισσότερο φυσικά ευνοούνται οι Ιχθείς, οι οποίοι δεν έχουν παρά να ασχοληθούν με θέματα που του απασχόλησαν.

Παρθένοι, Τοξότες και Δίδυμοι έχετε αποκτήσει ξεκάθαρη την εικόνα για προβλήματα στη σχέση, τη δουλειά ή το σπίτι σας, οπότε πάρτε τις αποφάσεις σας.

Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι μπορείτε να δρομολογήσετε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα.