Δεν θα μπορούσε  παρά να μας προετοιμάσει για μια νέα αρχή το πλούσιο πλανητικό σκηνικό της σημερινής Τετάρτης 20/3, που συμπίπτει με την εαρινή ισημερία, που σηματοδοτεί και επίσημα τον ερχομό της άνοιξης.

Ο Ήλιος είναι στο Κριό, και δεν υπήρξε ποτέ τόσο ισχυρός και δυναμικός, καθώς ο κυβερνήτης του, ο Άρης, είναι σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα, εκλύοντας μια απίστευτη ποσότητα ενέργειας!

Πιο ορεξάτοι και δραστήριοι από ποτέ λοιπόν ας αντλήσουμε αισιοδοξία από το παράδειγμα της φύσης που αναγεννάται γύρω μας, ας χαμογελάσουμε για όλα αυτά που έχουμε στη ζωή μας και ας προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, παίρνοντας πρωτοβουλίες και κάνοντας συγκεκριμένες ενέργειες, που θα την βελτιώσουν κι άλλο.

Ό, τι και σας συμβαίνει, ήρθε η ώρα να το αποδεχθείτε και να το αγκαλιάσετε και να κινηθείτε με θάρρος κοιτώντας προς τα μπρος! Μην ξεχνάτε ότι ξημερώνει και η υπερπανσέληνος στον Ζυγό και πολλά πράγματα θα ξεκαθαρίσουν. Ήρθε η ώρα να αποκαταστήστε τις ισορροπίες που έχετε χάσει και να ξαναχτίσετε τη ζωή σας σε νέες βάσεις. Σκεφτείτε όλα αυτά που σας προβληματίζουν, όλα αυτά που πρέπει να αλλάξετε για να εξαλείψετε καθετί αρνητικό από τη ζωή σας, και εστιάστε σε όσα ονειρεύεστε, αλλάζοντας πρώτα από όλους οι ίδιοι στην προσπάθειά σας να ενωθείτε με τους άλλους και να βρείτε κοινό έδαφος συμπόρευσης. Τολμήστε! Με τέτοιες πλανητικές όψεις δεν έχεστε κάτι να φοβάστε!

Περισσότερο επηρεάζονταιοι Κριοί οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο κι έχουν τη δυνατότητα να ξεχωρίσουν και να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερό τους εαυτό.

Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι πάρτε πρωτοβουλίες, αναλάβετε δράση και ξεκαθαρίστε το τοπίο στη σχέση σας, σε εργασία και σπίτι.

Λέοντες και Τοξότες είστε από τους ευνοούμενους των ημερών, αδράξτε τις ευκαιρίες που σας δίνονται και δεν θα χάσετε.

 Παρθένοι και Ιχθείς ένας άνεμος ανανέωσης φυσά και σας παρασύρει. Αφεθείτε!