Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου, θα συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της Attica Bank για την εκλογή νέου προέδρου, μετά την παραίτηση του Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Την ίδια ημέρα θα ληφθεί η απόφαση και για σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από αίτηση του βασικού μετόχου, ΕΦΚΑ.

Ο επικρατέστερος για τη θέση του κ. Ρουμελιώτη εμφανίζεται ο Γιώργος Μιχελής, ένα από τα πλέον παλιά τραπεζικά στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο χώρο.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Ρουμελιώτης υπέβαλε την παραίτησή του, προκειμένου, όπως ανέφερε στη σχετική ανακοίνωσή του, να διευκολύνει τον ΕΦΚΑ, βασικό μέτοχο της Attica Bank, που ζήτησε την άμεση σύγκληση έκτακτης γενικής συνέλευσης των μετόχων.

Η ανακοίνωση της Attica Bank

«Εχθές, 13 Μαρτίου του τρέχοντος έτους, παραιτήθηκε από Πρόεδρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Attica Bank Α.Τ.Ε. ο καθηγητής κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης.

Τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2019, θα συνέλθει το Διοικητικό Συμβούλιο της Τράπεζας για την εκλογή νέου Προέδρου και τη λήψη απόφασης για τη σύγκληση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά από αίτηση του βασικού μετόχου, ΕΦΚΑ».