Σοκ προκαλεί το βίντεο που απεικονίζει τη στιγμή της επίθεσης με μαχαίρι ομάδας χούλιγκαν σε μια κοπέλα.
Η επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου, σε άλσος στο Ίλιον.
Το βίντεο είναι εξαιρετικά άγριο καθώς όπως φαίνεται σε αυτό οι χούλιγκαν επιτίθενται με κλωτσιές και άλλα χτυπήματα στην κοπέλα ενώ τη βρίζουν.
Μάλιστα ένας από αυτούς τη μαχαιρώνει στο πόδι.
Η κοπέλα που δέχθηκε την επίθεση είναι 22 ετών και εργάζεται ως διανομέας.
Οι πρώτες πληροφορίες που είχε η ΕΛΑΣ ότι δέχθηκε επίθεση περίπου στις 9 το βράδυ με τους δράστες να της παίρνουν το κινητό και τα χρήματα, οδήγησαν τους αστυνομικούς να αντιμετωπίσουν την υπόθεση ως ληστεία.
Τα τελευταία 24ωρα, όμως, ήρθε στη δημοσιότητα το βίντεο που έδωσε τελείως διαφορετική διάσταση στην υπόθεση με τους αστυνομικούς να στρέφονται προς την εκδοχή της οπαδικής βίας.
Προσοχή: Σκληρές εικόνες
- Smartphone με μόλις 70 ευρώ από τους παρόχους – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και τι προβλέπει το ΦΕΚ
- Η Σαμπαλένκα αγωνίστηκε με το δαχτυλίδι αρραβώνων των 750.000 ευρώ και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Indian Wells
- Στενά Ορμούζ: Τα παγκόσμια αποθέματα καλύπτουν μόλις το 15% της απώλειας που επιφέρει το κλείσιμό τους






